Angelinine kćerke iznenadile pojavom: Zahara nosila njenu staru haljinu, a Shiloh više ne želi biti dječak - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Angelinine kćerke iznenadile pojavom: Zahara nosila njenu staru haljinu, a Shiloh više ne želi biti dječak

Angelina Jolie i njena djeca zajedno su došli u Los Angeles na premijeru novog Marvelovog filma.

Holivudska glumica kroz godine nas je oduševljavala svojim glamuroznim izdanjima s crvenih tepiha.

Jedno od najupečatljivijih, mnogima je i dalje izdanje s Oscara 2012. godine kada je Angie nosila crnu, Versaceovu haljinu s nikada dubljim izrezom. Njena je noga danima krasila naslovnice svjetskih medija, a kako i ne bi…

A da je njen dobar ukus za modu vječan, dokazala je dolaskom na premijeru novog Marvelovog filma ‘Eternals’ u Los Angelesu. Crvenim je tepihom prošetala u društvu svoje petero djece. Tako su stigli 20-godišnji Maddox, 16-godišnja Zahara, 15-godišnja Shiloh koja je sada već John te 13-godišnji blizanci, Vivienne i Knox. Prisutan nije bio samo 17-godišnji Pax.

Mnogima je vrlo brzo postalo jasno da je Zahara nosila istu Elie Saab Haute Couture kreaciju koju je Angie nosila 2014. godine na Oscarima. Duga haljina sa šljokastim uzorkom kćerkici je stajala kao salivena, dok je Angie nosila smeđu Balmainovu dugu haljinu.

Inače, uz Zaharu, najveću je pažnju dobila i kćerkica Shiloh koja je s godinama odlučila postati dječak i zvati se John. Brad je o odgoju Johna prvi put progovorio 2008. godine kod Oprah Winfrey, te je tada otkrio da je zovu muškim imenima, dok se Angelina o svemu očitovala dvije godine kasnije te rekla kako je sve počelo kada je John imao tri godine.

“Ona želi biti dečko pa smo joj odrezali svu kosu. Ona voli nositi mušku odjeću i misli da je jedna od braće”, rekla je tada mama koja u potpunosti podržava takvu odluku od samog početka.

Iako se pisalo i da će se podvrgnuti operaciji promjene spola, nikada nije potvrđeno da se to dogodilo, a sada su se mnogi ugodno iznenadili kada su je ponovno vidjeli u haljini.

Izvor: story.hr

Danas objavljeno

Da li će Dubai spustiti Mjesec na Zemlju, novi projekat vrijedan pet milijardi dolara

Vanja A

Preminuo poznati glumac: Bio je legenda kultnih serija

Vanja A

Lana Del Rej uslikana na plaži: Ne mari za paparace, uživa sa društvom

Vanja A

Ostavite komentar