Angelina prošetala u prefinjenom izdanju: Fanovi šokirani njenim člancima na nogama - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Angelina prošetala u prefinjenom izdanju: Fanovi šokirani njenim člancima na nogama

Holivudska glumica Angelina Jolie otisnula se u književne vode – ona je nedavno izdala knjigu za mlade “Know Your Rights and Claim Them: A Guide for Youth” u kojima ukazuje na njihova prava za slobodu i jednakost.

Anđelina je u jednoj knjižari u Los Angeles održala i kratku promociju knjige, na kojoj je i lično potpisivala primjerke.

Na promociju je stigla jednostavno i prefinjeno obučena – u satensku bijelu suknju midi dužine i sivi džemper na jedno rame koji je nonšalantno uvukla u samu suknju.

Kombinaciju je upotpunila kožnim salonkama u boji kože i skupocjenom sivom tašnom na jedno rame. Glumica je nosila minimum šminke, a svoju lijepu, smeđu kosu pustila je da ležerno pada.

No, ovo Angelinino izdanje nije oduševilo publiku na društvenim mrežama i Internet portalima, bar sudeći po surovim komentarima koje su joj uputili.

“Odjeća bukvalno visi na tebi kao sa vješalice”, “Toliko novca, a tako loš stil”, “Izgleda kao da joj treba nekoliko dobrih obroka”, “Noge su joj kao čačkalice, bojim se da će se slomiti”, “Lijepa žena, ali ne izgleda zdravo”, “Članak ti je tanji od štapića”, “Vrećasta odjeća na njoj skriva istinu o tome koliko je zapravo strašno mršava, ali članci na nogama sve govore”, samo su neki od stotine sličnih komentara.

Izvor: Zena.blic.rs

Danas objavljeno

Metode za poboljšanje produktivnosti

Vanja A

Ovo je najizazovnija baka na svijetu

Vanja A

Rečenica koju ne bi trebalo da izgovorite jer ćete dobiti neprijatelja

Vanja A

Ostavite komentar