20. Januara 2020.

Android R primjećen na Google Pixel 4 telefonu

Big Portal

Zbog toga je navedene detalje potrebno uzeti sa rezervom. U svakom slučaju, Google nije objavio gotovo ništa o narednoj verziji svog mobilnog operativnog sistema i ovo su neki od prvih detalja o Android R verziji.

Sam Geekbench listing ne otkriva konkretne informacije, sem Google Pixel 4 telefona i njegovog Snapdragon 855 čipseta, kao i 6GB RAM-a. Naravno, tu je i intrigantna “Android R” oznaka, koja je vidljiva u listingu. Na osnovu ovoga je moguće samo izvući neka nagađanja i spekulacije.

Nema sumnje da Google vredno radi na narednoj verziji Androida, a poslednje informacije koje su se pojavile ukazuju na Android Open Source Project i mogućnost ukidanja limita za kreiranje fajlova većih od 4GB tokom snimanja videa. Tada se pominjala oznaka Android 11, ali ostaje da se vidi za koju oznaku će se Google odlučiti kod naredne verzije Androida.

Google Pixel 4a se takođe u prošlosti pojavljivao u vestima, a moguće je da će dodatni razvoj na ovom uređaju omogućiti više informacija i o Android R softveru.

Izvor: Benchmark/GSMArena

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare