Android 13 stiže na Realme telefone, ovo je redoslijed - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Android 13 stiže na Realme telefone, ovo je redoslijed

Pre nešto više od mesec dana, kompanija Google zvanično je predstavila svoj novi operativni sistem za mobilne telefona, Android 13, isporučivanjem na svoje Pixel telefone. Ostali proizvođači tradicionalno malo sporije implementiraju najnovije verzije ovog operativnog sistema, a kako navodi GSMArena, sada je došao red na Realme.

Android 13 je i dalje novitet

Mesec dana u kontekstu implementacije najnovijeg Android operativnog sistema na ne-Google mobilne telefone i druge uređaje je, kolokvijalno rečeno, “ništa”. Međutim, čini nam se kako su različiti proizvođači ovog puta malo brže izašli u javnost sa svojim planovima za implementaciju ovog sistema na svoje uređaje, naravno, ogrnute u sopstveni korisnički interfejse.

Poslednji među njima je i Realme koji planira ne samo Android 13, već i novu verziju svoj Realme UI 4.0 za određene mobilne telefone. Naravno, ovakva unapređenja prvo su planirala za Kinu, kao što je ranije i objavljeno, ali sada su se pojavile nove zvanične informacije vezane za globalno predstavljanje na međunarodnom tržištu.

Kada stiže na Realme uređaje?

Prvi na listi i to u planu već za septembar ove godine, dakle tekući mesec, jeste Realme GT 2 Pro mobilni telefon za kog je već otpočelo “Early access” testiranje, dok odmah iza njega idu tri uređaja – Realme GT Neo 3 150W, Realme GT Neo 3 u standardnoj varijanti, kao i Realme GT 2. U oktobru nas očekuje ova softverska nadogradnja za Realme GT Neo 3T, Realme 9 Pro 5G, kao i za Realme 9i 5G. Novembar donosi Android 13 na Realme GT Neo 2 5G, Realme X7 Max, Realme 8 5G, kao i Realme Narzo 30 5g. Tekuću godinu zaokružuju modeli Realme GT, Realme Narzo 50 Pro 5G, kao i Realme Narzo 50 5G.

Što se tiče unapređenja za ostale telefone koja su planirana za sledeću godinu, njih možete videti na ilustraciji ispod:

Danas objavljeno

Apple ima novu opciju za pregled muzičkog sadržaja

Zeljka

SpaceX gotovo udvostručio cijenu Starlinka u Ukrajini

Zeljka

Twitter počinje da svima prikazuje preporučene tvitove

Zeljka

Ostavite komentar