20. Septembra 2022.

Android 13 stiže na Realme telefone, ovo je redoslijed

Big Portal

Android 13 je i dalje novitet

Mesec dana u kontekstu implementacije najnovijeg Android operativnog sistema na ne-Google mobilne telefone i druge uređaje je, kolokvijalno rečeno, “ništa”. Međutim, čini nam se kako su različiti proizvođači ovog puta malo brže izašli u javnost sa svojim planovima za implementaciju ovog sistema na svoje uređaje, naravno, ogrnute u sopstveni korisnički interfejse.

Poslednji među njima je i Realme koji planira ne samo Android 13, već i novu verziju svoj Realme UI 4.0 za određene mobilne telefone. Naravno, ovakva unapređenja prvo su planirala za Kinu, kao što je ranije i objavljeno, ali sada su se pojavile nove zvanične informacije vezane za globalno predstavljanje na međunarodnom tržištu.

Kada stiže na Realme uređaje?

Prvi na listi i to u planu već za septembar ove godine, dakle tekući mesec, jeste Realme GT 2 Pro mobilni telefon za kog je već otpočelo “Early access” testiranje, dok odmah iza njega idu tri uređaja – Realme GT Neo 3 150W, Realme GT Neo 3 u standardnoj varijanti, kao i Realme GT 2. U oktobru nas očekuje ova softverska nadogradnja za Realme GT Neo 3T, Realme 9 Pro 5G, kao i za Realme 9i 5G. Novembar donosi Android 13 na Realme GT Neo 2 5G, Realme X7 Max, Realme 8 5G, kao i Realme Narzo 30 5g. Tekuću godinu zaokružuju modeli Realme GT, Realme Narzo 50 Pro 5G, kao i Realme Narzo 50 5G.

Što se tiče unapređenja za ostale telefone koja su planirana za sledeću godinu, njih možete videti na ilustraciji ispod:

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare