Andrija Milošević novom imitacijom zapalio Instagram - BIGportal.ba
Ex Yu

Andrija Milošević novom imitacijom zapalio Instagram

Andrija Milošević (42) važi za jednog od najpoznatijih glumaca na Balkanu. Odavno je osvojio srca mnogih ljudi i rijetko da postoji osoba koju Andrija ne može da nasmije, jer je i dan-danas u duši samo dijete koje voli da se igra.

Ostvario se u brojnim ulogama, tumačio razne likove, igrao na daskama koje život znače, te očarao svojim talentom u raznim TV serijama i filmovima.

Poznat je po svojim šalama i humorističnim snimcima koje objavljuje na Instagramu, gdje ga prati govoro 800.000 osoba, te je ponovo popularni glumac  novom imitacijom ponovo zapalio društvene mreže.

Naime, ovaj put je odlučio da bude Knez.  Pjevao je njegovu pjesmu “Mia bella signorina”, što je Kneza oduševilo. Potom je Knez pjevao svoju pjesmu, a humoristični glumac je odmah odreagovao.

– Više sam ja Knez, nego ti – našalio se.

U nedavnom intervjuu za naš magazin, prokomentarisao je svoje šale i imitacije:

– Ja sam dijete i igram se uglavnom. Moje gledanje na život je takvo da mi omogućava da relativizujem trivijalne probleme i vežem većinu svog vremena za osmijeh. Kada smislim šalu, to je trenutak, lišen sujete i imperativa uspjeha u društvu, jer jednostavno uživam u tom trenutku – ispričao je Milošević.

Azra.

Danas objavljeno

Neda Ukraden o bivšem mužu: Shvatio je šta je izgubio

Vanja A

Jana: Otac je prodao traktor zbog moje karijere

Vanja A

Hospitalizovana Slađana Milošević

Vanja A

Ostavite komentar