Andreana Čekić zaljubljenija nego ikad: Voljela bih da što prije dobijem bebu - BIGportal.ba
Ex Yu

Andreana Čekić zaljubljenija nego ikad: Voljela bih da što prije dobijem bebu

Pjevačica Andreana Čekić prošle godine razvela se od supruga Ivana Miladinovića, sa kojim je pored ljubavne veze, imala i poslovnu saradnju.

Pjevačica Andreana Čekić prošle godine razvela se od supruga Ivana Miladinovića, sa kojim je pored ljubavne veze, imala i poslovnu saradnju.

I dok je vest punila novinske stupce, pevačica je odlučila samo jedno –  da želi da bude srećna.

Tragajući za pravom ljubavlju i slušajući svoje srce, Andreana je uplovila u novu emotivnu vezu sa Markom Miloševićem.

Pevačica ne krije da je veoma romantična i da svom izabraniku redovno priređuje brojna iznenađenja.

– Apsolutno sam romantična, oduvek sam verovala u pravu ljubav i sada je i živim – rekla je Andrena za “Premijeru” i otkrila i kako započinju njena zaljubljena jutra:

– Probudiš se ujutru, vidiš čoveka koga voliš pored sebe i u tom trenutku se probudi on, pogledamo se, odmah se zagrlimo i nasmejemo se jedno drugom. I tako kreće dan, savršeno!

Marko je redovna pratnja Andreani i na njenin nastupima, a pevačici to izuzteno prija, jer željno iščekuje da se u skorijoj budućnosti ostvare i kao roditelji.

– Ja bih baš volela da dobijemo bebu i što se mene tiče, može što pre. Baš sam pre neki dan tražila online stvari za bebe, za Darkovog malog i onda sam prebacila na stvari za devojčice, pa sam zamišljala kako ću ja kad budem imala ćerku da joj kupujem svašta. Marko kaže da bi voleo da dete liči na mene, a ja kažem da bih volela da liči na oca – nasmejano zaključuje pevačica, koja jedva čeka dan kada će postati mama.

Foto: Antono Ahel/ATAImages

Danas objavljeno

Tiktokerica iz Srbije šokirala fotografijama

Vanja A

Kim Kardashian ponovo iskopirala Jelenu Karleušu?

Vanja A

Marija Šerifović godinama ide kod terapeuta

Vanja A

Ostavite komentar