Andreana Čekić ide na još jednu plastičnu operaciju! - BIGportal.ba
Ex Yu

Andreana Čekić ide na još jednu plastičnu operaciju!

Poznata folkerka Andreana Čekić ide na još jednu plastičnu operaciju, kako prenose mediji, a podržao ju je vjerenik Marko Milošević. Naime, ona je riješila da se pozabavi linijom, počela je da mršavi, a sada želi da uradi “remont” grudi.

– Pošto je imala veće oscilacije u kilaži, grudi su joj malo pale, što je počelo da joj smeta. U početku je razmišljala da li uopšte da radi korekciju, ali kada ju je Marko podržao i rekao da joj posao zavisi i od fizičkog izgleda, pristala je. Iako se plašila kako će sve da ispadne, zadovoljna je krajnjim efektom, a ni Marko ne krije svoje oduševljenje. Njih dvoje se odlično slažu. Bilo je tu trzavica, ali prevazišli su sve to. Posle svega što je preživela u braku, Andreana stvarno zaslužuje da bude srećna, a njenu vezu sa Markom podržava i njena majka – rekao je izvor, pa zaključio:

“Ona je stalno sa njima i valjda žena zna koliko se vole, pa je zato uz njega. Naravno, planiraju veliku svadbu, ali kako se priča, Darko Lazić joj neće biti kum, a Andreana razume i zašto i ne ljuti se.”

Izvor. Svet

Danas objavljeno

Željko Pervan izgubio okladu i obrijao bradu i brkove

Vanja A

Gagi od honorara iz rijalitija kupio stan!

Vanja A

Mama Mirjane Karanović postala hit na društvenim mrežama

Vanja A

Ostavite komentar