Anđelka Prpić otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim suprugom - BIGportal.ba
Ex Yu

Anđelka Prpić otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim suprugom

Glumica progovorila o razvodu

Anđelka Prpić okončala je brak sa suprugom Darijom nakon devet godina ljubavi. Njih dvoje su tokom zajedničkog života dobili sina Jakšu, o kojem se brinu i nakon razvoda i trude se da mu obezbede sve što mu je potrebno.

Poznata glumica je u jednom interjvu istakla da iako se razvela od Darija, njih dvoje imaju korektan odnos, a isto tako, ona je u kontaktu sa porodicom bivšeg supruga. Kako kaže, više nisu ljubavni par, ali zato jesu roditelji i prijatelji.

– Bez obzira na trenutnu situaciju, okolnosti i dešavanja, ne odričem se svoje prošlosti, niti bih je sklonila i zaboravila. Naprotiv. Ne postoji nikakav teret koga ja sada treba da se oslobodim. Razvod može da se doživi kao poraz. Ali ja ne mislim da je to tako. Stvari u jednom trenutku krenu da se razvijaju drugim tokom. Ne možemo da planiramo šta će biti, što smo najbolje videli sada s koronom. Pravi planove da ti se Bog smeje, kažu ljudi. Od kada sam se razvela, promenila mi se svakodnevica, svakako. Sad sam u novim okolnostima. Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije – rekla je Anđelka.

Danas objavljeno

Bez dlake na jeziku: Lukas i Vesna opleli po kolegama

Vanja A

“Tati NIJE DOBRO. Ne znam šta bih vam rekao…”Nikola Rokvić progovorio o Marinkovoj bolesti!

Zeljka

Glumica očarana Novakom: “Kakva čast”

Zeljka

Ostavite komentar