Anđelka Prpić i Anja Mandić: Kako smo postale kume - BIGportal.ba
Ex Yu

Anđelka Prpić i Anja Mandić: Kako smo postale kume

Anđelka Prpić (35) i Anastasija Anja Mandić (46) odličan su primjer da posao u život unese prave prijatelje, one koji tu ostanu čitavog života.

Glumice, iako pripadaju različitim klasa sa Akademije, radeći posao koje vole postale su nerazdvojne prijateljice. A kada god su zajedno smeh je zagarantovan.

One su gostujući kod Maje Nikolić i Nataše Miljković u emisiji “Među nama”, pričale o svom druženju, i otkrile kako su postale kume.

Malo je poznato da između Anđelke i Anje postoji jedno kumstvo, koje je veoma neobično. Naime, kumovala je tom kumstvu serija “Andrija i Anđelka”, gde su obe igrale.

– Anja je igrala jednu od retkih epizodnih uloga u seriji koja se vidi, da nije iz off-a i koja se pojavljuje češće. Dakle nije osim u toj epizodi, Anja se pojavila u još nekoliko. U seriji, nas dve smo bile kume. Andrija i ja smo u seriji bili kumovi njima na venčanju, a Anja je bila meni kuma na venčanju. I onda smo mi tako krenule “Kumo, Kumo” i to je tako ostalo – objasnila je Anđelka i dodala:

– Ja inače ne volim to “kumavčenje”, valjda je ispred tog kumstva prijateljstvo. Ali ovo kod nas mi je slatko, nekako mi je organski. Nije nametnuto kumstvo, nego je ovo drugačije.

– Ne moramo ništa, a možemo sve – sa osmehom je naglasila Anja.

Anja je otkrila da kada god se njih dve vide, Anđelka ima specijalno iznenađenje za svoju “kumu”.

 – Ja jedino cveće koje dobijam u životu, dobijam od Anđelke bez povoda. Ona me zove i kaže “Hajde da idemo negde na kafu” i dođe i donese mi ceo buket ruža. Zna sa volim bele ruže – otkrila je glumica.

– Meni je to tako nekako normalno. Ruža – ruži! Jednostavno mi uz nju to ide – dodala je iskreno Anđelka.

One su kroz osmeh ispričale da zajedno obožavaju da idu zajedno na koncerte, ali i da putuju širom sveta, a više od svega da se zajedno smeju.

Koliko su bliske, potvrdila je i Anja rečenicom:

– Ja kada ne stignem da odgledam Anđelkinu predstavu u Beogradu, ja odem u Zagreb i tamo odgledam. I nikada mi to nije teško. 

https://www.instagram.com/p/BjPkkdLBO8x/?utm_source=ig_web_copy_link

Foto: ATA image

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Preminuo Saša Zalepugin – legenda i uzor generacijama

Zeljka

Ovo niste imali priliku često da vidite: Zajednički snimak Tome i Silvane

Zeljka

Poslije samo deset dana: Operisana beba Bojana Leksingtona

Zeljka

Ostavite komentar