Anđelina uslikana sa flašom vina kako ulazi u zgradu bivšeg supruga - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Anđelina uslikana sa flašom vina kako ulazi u zgradu bivšeg supruga

Pored Bena Afleka i Dženifer Lopez i Anđelina se vraća, kako pišu strni mediji, svojoj staroj ljubavi…

Glumica Anđelina Džoli (46) uslikana je kako ulazi u zgradu svog bivšeg supruga, britanskog glumca Džonija Li Milera (48), a uveliko se priča da su se njih dvoje pomirili.

Zvezda je izašla iz automobila ispred njegovog doma u Bruklinu. U jednoj ruci je imala torbu, dok je u drugoj nosila bocu skupocenog pića. Nakon što su je paparaci uslikali ispred kuće bivšeg supruga, strani mediji pišu da se pored Dženifer Lopez i Anđelina vratila bivšoj ljubavi sa kojim je bila pre skoro 25 godina.

Podsetimo, glumica se za Džonija Lija udala 1996. kad je imala samo 21 godinu, upoznali su se na setu filma “Hackers” 1995. godine, a šest meseci kasnije bili su u braku. Mnogi se sećaju da je tad nosila majicu na kojoj je ispisala njegovo ime svojom krvlju.

“To je čovek za kojeg ću da se udam, pa se treba malo žrtvovati da bi veza bila zaista posebna”, rekla je svojevremeno Angelina. Priznala je tada novinarima da su razmišljali i o mogućnosti da se ne venčaju odmah, nego da neko vreme budu vereni, budući da je ona zbog posla morala da ostane u Los Anđelesu, a on je morao da se vrati Veliku Britaniju, ali su se ipak venčali.

Bračna idila nije trajala dugo, pa su se 18 meseci kasnije razlišli, a brak je okončan 1999. godine. “Nema žaljenja, brak nije uspeo, ali smo ostali dobri prijatelji”, rekla je Anđelina, a Miler je čak glumio u njenom rediteljskom prvencu “U zemlji krvi i meda”.

Danas objavljeno

Nikol Kidman ošišala dugu kosu? PIKSI FRIZURA osvojila je i Holivud

Zeljka

Kako je Federer uživao u Hrvatskoj

Zeljka

Bež je nova žuta: Viktorija Bekam u ljetnoj haljini najmodernijeg kroja sezone

Zeljka

Ostavite komentar