Anđelina u elegantnom kaputu, jednostavnost koje se uvijek drži - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Anđelina u elegantnom kaputu, jednostavnost koje se uvijek drži

Anđelina Džoli uprkos brojnim poslovnim obavezama, uspeva da porodicu održi na okupu i učestvuje u dnevnim aktivnostima, poput ostalih žena. Glumica je fotografisana u kupovini sa sinom paksom. Bila je poprilično sređena uprkos tome što je obilazila prodavnice. Nosi široke krem pantalone, kaput takođe šireg kroja koji se vezuje, a…

Anđelina Džoli uprkos brojnim poslovnim obavezama, uspeva da porodicu održi na okupu i učestvuje u dnevnim aktivnostima, poput ostalih žena. Glumica je fotografisana u kupovini sa sinom paksom. Bila je poprilično sređena uprkos tome što je obilazila prodavnice. Nosi široke krem pantalone, kaput takođe šireg kroja koji se vezuje, a nisu izostale ni krem salonke.

Glumica u poslednje vreme često bira šire odevne kombinacije. Mnogi su pomislili da je to jer je smršala, pa to želi da prikrije odećom. Ipak, reklo bi se da Anđelina izgleda dobro, s obzirom na celokupnu priču u vezi sa razvodom od Bred.

Los Angeles, CA – *EXCLUSIVE* – Angelina Jolie looks chic as she enjoys a night out for dinner at the vegan restaurant Crossroads. *UK Clients – Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 739017977, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Angelina Jolie, Credit line: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Paks joj je u kupovini pravio društvo. On je Anđelinino drugo najstarije dete. Ima 18 godina. Ona takođe ima Medoksa (21) Zaharu (17), Šajlo(16), Vivijen i Noksa (14).

Ove godine Anđelina je ćerku Zaharu ispratila na koledž, a Bred se još uvek ne spominje u vezi sa decom.

Danas objavljeno

Zaljubljeni milijarder otvoren za vezu: Gejtsova djevojka veliko iznenađenje

Zeljka

Nije Irina, nego Šanina Šaik: Ko je manekenka koju dizajneri obožavaju

Zeljka

Udario Hrvat na Hrvata: Slučaj Zambija okrenuo sunarodnike jedne protiv drugih

Zeljka

Ostavite komentar