Anđelina i Bred se predomislili: Za svoju djecu ipak žele tradicionalno školovanje - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Anđelina i Bred se predomislili: Za svoju djecu ipak žele tradicionalno školovanje

Dvogodišnja bitka za razvod Breda Pita i Anđeline Žoli polako napreduje nakon što su se dogovorili o obrazovanju njihove dece.

Razvod dvoje glumaca traje godinu dana duže od njihovog braka, ali uspeli su da naprave još jedan korak napred.

Holivudski glumac (56) bio je dve godine u braku sa svojom “gospođom Smit”, iako su zajedno proveli 14 godina, ali bilo im je potrebno tri godine da postignu neki sporazum.

Dakle, to što su se dogovorili o obrazovanju svoje petoro školske dece je veoma pozitivan pomak.

“The Blast” izveštava da je Bred podneo papire Okružnom sudu u Los Anđelesu u kome obaveštava sudiju da su on i Anđa sada sklopili sporazum u vezi sa “Obrazovanjem i prelaznom podrškom”.

Par se navodno odlučio za “tradicionalni” oblik školovanja svoje dece.

Najstariji sin Medok (18), sada je na fakultetu u Južnoj Koreji, tako da se odluka odnosi na njegove braću i sestre Paksa (16), Zaharu (15), Šajlio (13) i 11-godišnje blizance Noksa i Vivijen.

Foto: Getty/Kivin-Winter

Iznoseći svoj stav 2017. godine, Anđelina (44) je rekla: “Smetalo mi je koliko sam malo naučila u školi.” Otkrila je da su se odlučili za školu u kući zbog multikulturalnog porekla svoje dece.

Anđelina je nastavila: “Brinem se za obrazovanje svoje dece. Delimično sam za školovanje u kući jer su iz celog sveta i to je veoma … nisam želela da imaju isto obrazovanje koje sam ja imala i koje bi imali da su u Vijetnamu ili Kambodži.”

Razvodeći se tokom 2016. godine, par je postigao sporazum o starateljstvu nad svojom decom i sud ih je zvanično proglsaio “samcima”, ali još uvek finaliziraju finansijski deo razvoda.

Pretpostavlja se da Bred vredi 300 miliona dolara (282 miliona funti), dok Anđelina vredi 100 miliona dolara (81 milion funti).

Danas objavljeno

Nježna i prefinjena vojvotkinja u drugačijem svjetlu

Vanja A

Eva Longoria pozirala u kupaćem i pokazala zavidnu liniju i u 48. godini

Vanja A

Trik da očistite varjaču bez hemije i ribanja

Vanja A

Ostavite komentar