Anđelina Džoli sprema osvetu da UNIŠTI Dženifer Aniston - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Anđelina Džoli sprema osvetu da UNIŠTI Dženifer Aniston

Upečatljivi trojac Anđelina Džoli, Bred Pit i Dženifer Aniston neprestano puni stupce stranih medija,a sad su se pojavili novi detalji.

Naime, nedjeljama unazad se šuškalo kako su Dženifer i Bred ponovo stupili u vezu, a kako se navodi Anđelina je sada odlučila da ode korak dalje i tuži Dženifer.Kako bi uskoro trebalo da se održi parnica između Anđeline i Breda oko starateljstva nad njihovo šestoro djece, glumica želi da upotrebi argumente protiv glumca tako što će istaći da je Bred upoznao Dženifer sa njihovo troje djece, navode strani mediji.

Razlog tome je njena ogorčenost zbog ponovnog pomirenja bivših supružnika, preko čega ne može da pređe.

– Anđa govori ljudima kako će Bred i Džen platiti za to i kako će na silu dovući glumicu na sud, kako bi je advokati izrešetali. To unakrsno ispitivanje će uključivati pitanja o Bredovom odnosu sa djecom, stvarima koje je govorio o Anđelini, drugim ženama koje je viđao, te njegovom odnosu sa Dženifer. Neće moći da se izvuče – otkrio je izvor, prenosi Blic.

Podsjetimo, Anđelina i Bred upoznali su se 2005. na snimanju filma “Mr. and mrs. Smith”. Ljubav su krunisali brakom, kojem su prije tri godine odlučili da kažu zbogom.

Danas objavljeno

Pogledajte reakciju psa nakon što je uhvaćen u krađi hrane

V.R.

Ovo su znaci da se ponašate kao njegova majka, a ne kao partnerka

V.R.

Nova Bondova djevojka o kultnom filmu: “Sve je podignuto na viši nivo”

V.R.

Ostavite komentar