11. Jula 2022.

Anđelina Džoli se opustila na koncertu Maneskina

Big Portal

Anđelina je u Italiju stigla zbog snimanja filma “Without Blood”, čija je Džoli rediteljka, scenaristkinja i producentkinja. Scenario je rađen po knjizi “Bez krvi” italijanskog pisca Alesandra Barika, a glavne uloge igraju Selma Hajek i Demijan Bičir.

Šilo i njena mama su se dobro zabavile uz hitove atraktivnog Damijana Davida i ekipe na njihovom velikom domaćem nastupu. Sada, naime, kreće prva svetske turneja tog benda koji je savršeno iskoristio svoju pobedu na evropskom muzičkom takmičenju i postao široko popularan.

https://twitter.com/joliesbeastie/status/1546062213932535808

Šilo, čini se, dobro poznaje opus Maneskina jer na mnogim fotografijama izgleda kao da i sama peva s njima, dok se mama zadovoljno smejala i tapšala.

Plavokosa Šilo nedavno je pokazala svoje plesno umeće u videu jednog plesnog studija iz Los Ađelesa, a često se pojavljuje s Anđelinom na crvenim tepisima. Majka i ćerka su za koncert Maneskina odabrale crnu odeću, a sudeći prema video-snimcima koji su osvanuli na mrežama, obe su uživale u muzici.

Fanovi su komentarisali kako je Anđelina “kul majka” a definitivno je, osim frontmena benda Damijana, okupirala pažnju publike koja se našla u blizini holivudske zvezde.

https://twitter.com/wantexjolie/status/1545904675991461889

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare