Anđelina Džoli gubi starateljstvo nad djecom? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Anđelina Džoli gubi starateljstvo nad djecom?

Budući da je glumica Anđelina Džoli često na meti osuda javnosti zbog svog specifičnosg odnosa sa djecom, ali stila života, prije mjesec dana, gostujući u intervjuu za britansko izdanje Glamour magazina, na samom početku razgovora otkrila je kako se godinama borila da se suoči sa kritikama, te kako da u istim krtikama bude blaža prema sebi.

– Imam osjećaj da sam ciejli život okružena kririkama i osudama – kazala je na samom početku.

U intervjuu, koji je dala zajedno sa svojom filmskom ćerkom, Elom Fening, diva je priznala je kako joj je lik Grdane, uveliko pomogao u samootkrivanju.

https://www.instagram.com/p/B3eZMB0pIMT/

– Izuzetno mi je važno što je film progovorio o samopomoći, o traženju same sebe, kao i o tome da moraš ostati vjeran sebi bez obzira ne to kako te drugi vide ili kako se ti osjećaš. Kada vidim ljude koji se prave onakvima kakvi zapravo nisu, kada glume nešto, osjećam gušenje, svjesna sam da ne mogu disati. Ljudi se previše prepuštaju tome i to je strašno. Na sreću, ja se nisam našla u takvim situacijama, stoga se ne smijem žaliti – rekla je i dodala:

https://www.instagram.com/p/B2t3MOWIIPf/

– U jednom trenutku svi dođemo do te tačke kada su bol ili gubitak neizdrživi i tada će ti ili sve krenuti nizbrdo ili ćeš ustati na noge i krenuti dalje.

Nakon svega, njen bivši suprug Bred Pit ovih dana su glavna tema i to zbog starateljstva nad djecom Paksom, Noksom, Zaharom, Vivijen i Šajlo.

Резултат слика за angelina jolie and kids

Naime, dok se glumica trudi da zadrži primarno starateljstvo, Bred Pit traži da podjednako budu uključeni u životu nasljednika, a strani mediji navode da će glumica najvjerovatnije izgubiti ovu bitku.

Prošle su tri godine otkada je glumica podnijela zahtjev za razvod od Pita, a oni još uvjiek nisu zaključili sporazum o podjeli starateljstva nad petoro maloljetne djece.

Od razvoda, djeca žive sa Anđelinom, a iako je Brad sve više vremena sa njima, glumica i dalje nastoji da ima ulogu primarnog roditelja.

– Vrlo je malo vjerovatno da će Anđelina zadržati primarno starateljstvo. Sud nema dokaze da je Bred nepodoban roditelj, ne postoje dokazi o zlostavljanju djece ili droge i alkohola od strane Breda, tako da je malo vjerovatno da sudija neće dodijeliti zajedničko starateljstvo – izjavio je kalifornijski advokat za porodično pravo Dejvid Pisara i dodao:

Резултат слика за angelina and brad pitt

– Anđelina je veoma nerazumna. Bred je dobar otac, brine o svojoj djeci.

story.rs

Danas objavljeno

Pet najvećih grešaka koje radimo prilikom pranja odjeće

Vanja A

Kraljica modne reciklaže: Letizia u 45 godina staroj kombinaciji svekrve Sofije

Vanja A

Šta bebe sanjaju?

Vanja A

Ostavite komentar