Anđelina bijesna na Breda, ulaže žalbu zbog odluke suda - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Anđelina bijesna na Breda, ulaže žalbu zbog odluke suda

Glumica Anđelina Džoli bijesna zbog odluke suda da dijeli starateljstvo nad djecom sa bivšim suprugom, holivudskim zavodnikom Bredom Pitom, pa ulaže žalbu na sudsku odluku.

Bred i Anđelina godinama imaju turbulentan odnos, a na sudu su se prethodnih pet godina sastajali zbog starateljstva, koje je, prema posljednjoj odluci suda, zajedničko.

Posljednje ročište je razbjesnilo glumicu, a prema riječima izvora, ona svom bivšem mužu neće oprostiti to što ju je porazio u bici za starateljstvo nad njihovom djecom.

“Ona mu nikada neće oprostiti… Smatra da je sve ovo daleko od gotovog i vjeruje da će pravda na kraju da pobijedi”, otkrio je izvor dodavši kako je glumica spremna na sve kako bi uložila žalbu i ovaj put dobila parnicu.

Podsjetimo, poslije meseci svjedočenja svjedoka i stručnjaka za usluge djeteta koji su razgovarali sa njihovom djecom, sudija Džon Oderkirk navodno je jasno iznio svoja razmišljanja o presudi, a gotovo pet godina Bred se na sudu borio da dobije jednaka prava na šestoro djece koja dijeli sa bivšom suprugom.

“Tako mu je laknulo. Njegova jedina namera je da provodi više vremena sa dejcom”, rekao je nakon presude izvor za “Page six”.

Džoli i Pit su roditelji šestoro dece, od kojih je pet maloljetno: Medoks (19), Paks (17), Zahara (16), Šajlo (14) i blizanci Vivijen i Noks (12).

Izvor: Telegraf

Danas objavljeno

Toking heds se plašili zatvora u Jugoslaviji

Vanja A

Brus Vilis postao prvi glumac koji je prodao prava na svog “digitalnog blizanca”

Vanja A

Vila bivše SFRJ u Njujorku prodata za 50 miliona dolara

Zeljka

Ostavite komentar