28. Decembra 2022.

Anđela Jovanović o dvoipogodišnjoj vezi sa BIVŠIM ATLETIČAREM

Big Portal

Anđela Jovanović, ćerka poznatog glumačkog para Dragana Jovanovića i Branke Pujić, krenula je stopama svojih roditelja. Ona je već ostvarila nekoliko zapaženih uloga, a publika najviše pamti njene role u “Vojnoj akademiji”, “Švindlerima” i “Nečistoj krvi”.

Skoro dve godine uživa u skladnoj vezi sa atletičarom Mihailom Dudašem koji je u junu otišao u penziju. Mihail je nedavno napunio 33 godine, a glumica se osvrnula na njihovu višegodišnju vezu:

“Uživam u svom odnosu sa Mihailom već dve i po godine. Predivno nam je. U samom startu smo ušli u ravnopravan partnerski odnos, gde smo se prepoznali i postali celina. Imam osećaj da se poznajemo ceo život. O tome sam mogla samo da maštam i sanjam, o tako čistoj vezi u kojoj nema nikakvih računa i agende. Postoji samo iskrena, čista i za mene prava ljubav. Ona traje, svakog dana raste i menja se, ima svoje metamorfoze, ali je sve jača i jača, iskrenija i dublja. Poenta našeg odnosa je da sve rešavamo kao partneri i učimo da se menjamo na bolje. Želim da budem odgovornija i jača, da bih ga zadivila i pružila mu ono što on pruža meni. I obrnuto. Mihail je romantičniji. Ima svoje načine da me iznenadi. Pored njega se osećam kao žena, ali i kao ljudsko biće. Ne osećam se zarobljeno i neiskazano. Ja cvetam u tom odnosu, oboje cvetamo, zalivamo se i hranimo da budemo što bolji”, otkrila je za “Stil”.

https://www.instagram.com/p/CmW222cMk3h/

Jedinica je i izuzetno je vezana za roditelje, ne krijući koliko im se divi:

“Ne samo zato što sam jedinica, strašno sam vezana za svoje roditelje i volim da provodim vreme sa njima. Divni su, obrazovani, inteligentni, široki… Za sve ljude imaju samo ljubav i široka shvatanja, mogu mnogo toga da razumeju. Integritet im je nesalomiv, a to sve više cenim što sam starija. Po sebi znam koliko je teško sačuvati prave vrednosti u svetu koji više ne vrednuje neke stvari.Nije lako ostati dosledan sebi, a ja kod kuće imam dve individue koje su i u najtežim trenucima, kada se jedva preživljavalo, ostali verni sebi i svom integritetu. Presrećna sam i zahvalna što imam takve roditelje. To je dar koji cenim i poštujem. Puno se smejemo, kreativni smo zajedno i iskrenim razgovorima rešavamo probleme”.

https://www.instagram.com/p/Cj7_50gswTm/

Predstojeće praznike proslaviće u krugu najbližih:

“Poslednjih godina taj dan (31. decembar) provodim sa najužom porodicom. Volim da u novu godinu uđem sa njima i znam da su pored mene moji najbliži. To je pogotovo važno nakon svega kroz šta smo kolektivno, kao ljudska vrsta, prošli i još uvek prolazimo. Neki datumi mi od tada postaju jako važni i imam želju da ih provodim sa porodicom, da svi budemo na okupu, u najintimnijem krugu, živi, zdravi i veseli. Radujem se i učestvujem u pripremama, ali mislim da ovog Božića neću da budem u Srbiji. Iskoristiću taj period za odmor, jer je to vreme kada sam slobodna od snimanja i predstava. Nadam se da ću ga provesti u toplijim krajevima. Inače, što sam starija, sve više volim ovakve praznike i radost okupljanja najdražih na jednom mestu. Ove godine mi je važno i da se odmorim i od Beograda i posla, da se malo resetujem i posle toga budem dobra i sebi i drugima”, zaključila je Anđela za pomenuti medij.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare