Anđelina želi pomirenje s Bredom Pitom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Anđelina želi pomirenje s Bredom Pitom

Anđelina Džoli je prije dvije i po godine podnijela zahtjev za razvod braka. I dok ona i Bred Pit i dalje pokušavaju da preciziraju detalje razvoda, britanski “The Sun” piše da se glumica predomislila i da želi pomirenje.

Anonimni izvor je ekskluzivno za taj list rekao da je Anđelina jasno dala do znanja Bredu da želi da obnove vezu. Ona navodno baš zato i odugovlači pregovore o razvodu.

– Voljela bi da ponovo budu porodica i izgleda da ne može da nastavi dalje. Zato toliko otežava Bredu svaki detalj razvoda – rekao je izvor.

Bred Pit izgleda nije zainteresovan da se pomiri sa bivšom, ali želi da održi dobre odnose sa njom zbog djece.

– On samo želi da sve bude okončano. Realno sve je moglo da se završi prije godinu dana, ali ona ne želi da ga pusti – kaže izvor.

Anđelina Džoli je u posljednje vrijeme u javnosti viđena isključivo sa djecom, dok se Pit sa njima viđa daleko od očiju javnosti. Njih dvoje su se u januaru vidjeli zajedno sa svojim advokatima da bi ugovorili detalje dogovora o starateljstvu.

Pojedini američki mediji su pisali da su i ona i on tražili od suda da ih razvede iako neki detalji sporazuma nisu bili dogovoreni samo da bi mogli da nastave sa svojim životima.

Izvor: Noizz.rs

Danas objavljeno

Primao platu 15 godina, a nije radio

Vanja A

Fatalna Dileta ostavila Turčina

Vanja A

“Samo budi zgodna”: Slavni glumci otkrili uloge zbog kojih su zažalili

Zeljka

Ostavite komentar