Anastasija je dečku koji joj se sviđao poslala... - BIGportal.ba
Ex Yu

Anastasija je dečku koji joj se sviđao poslala…

Anastasija Ražnatović odgovarala je na zanimljiva pitanja na Instagramu i tom prilikom otkrila do sada nepoznate detalje iz svog života.

Jedno od pitanja bilo je “Šta je najgluplja stvar koju si uradila da bi se svidjela nekome?”, a Anastasija je ispričala anegdotu koja je nasmijala na hiljade njenih pratilaca.

– Bilo je to kada sam imala 12, 13 godina, dopadao mi se jedan dečko i tražila sam savjet od drugarice koja je od mene starija četiri godine, da mi kaže šta da mu pošaljem. Po njenom savjetu poslala sam mu sljedeću poruku: “Umjetnik u ljubavi ako si onda mi se javi”. Naravno da mi se nikad nije javio – ispričala je Anastasija, što je izazvalo brojne simpatije.Pomenuti stih je, inače, iz numere Seke Aleksić “Crno i zlatno”, a Ražnatovićeva je kroz šalu dodala i da je poenta njene priče da uvijek treba slušati samo sebe.

Mlada pjevačica otkrila je još neke detalje o sebi, poput toga koja je njena ružna navika.

https://www.instagram.com/p/B-W32RkgtZ5/

– Mrzi me da ustanem vodu sebi da sipam, pored kašnjenja, ali tu se popravljam – bila je iskrena Anastasija.

Ona je takođe navela i da ljudi koji je ne poznaju uglavnom misle da je hladna i da gleda ljude sa visine, kao i da se pravi da je nedostižna, ali da to nije ni blizu istine, piše Blic.

Danas objavljeno

Darko Lazić misteriozno nestao

Vanja A

Maja Šuput se prisjetila oca starom fotkom, ljudima za oko posebno zapeo jedan detalj

Vanja A

Severina oduševila neobičnom kombinacijom

Vanja A

Ostavite komentar