Anastasija i dečko za dupleks dali 750.000 €, a prvi komšija im Biković: Terasa im kao jedan stan! - BIGportal.ba
Ex Yu

Anastasija i dečko za dupleks dali 750.000 €, a prvi komšija im Biković: Terasa im kao jedan stan!

Jedan od prvih komšija Anastasiji Ražnatović i njenom dečku Đorđu Kuljiću u novoizgrađenoj zgradi u jednom stambenom kompleksu na Dorćolu je i jedan od najpopularnijih domaćih glumaca Miloš Biković.

Ekipa Kurira posjetila je ovaj kvart, koji se nalazi u neposrednoj blizini Kalemegdana i Beogradskog zoo-vrta, gdje su  porazgovarali sa komšijama mladog para. Oni su potvrdili da su u nekoliko navrata sreli kćerku Cece Ražnatović, ali ne i njenog izabranika, koji očigledno i dalje više vremena provodi u Novom Sadu.

– Naša zgrada je među prvima završena, tako da smo se nedavno uselili. Još je mnogo toga ovdje u izgradnji. Vidjela sam Anastasiju nekoliko puta ovdje u garaži, bila je sa vozačem, dečka joj nisam primijetila. Ljubazna je, uvijek se lijepo pozdravi. Mislim da se još nije skroz preselila, jer nije često ovdje, najčešće samo svrati. Vidim i da stiže neki namještaj, tako da je sigurno još u procesu selidbe – ljubazno je otkrila komšinica, koja je insistirala na anonimnosti.


Foto: Kurir

Skoro identičnu priču čuli smo i od mladog bračnog para koji takođe žive u Anastasijinoj novoj zgradi. Oni su nam ispričali da je njihova zgrada zapala za oko mnogim poznatim ličnostima. Jedan od njih je i glumac Miloš Biković, piše Kurir.

– Anastasija, njen dečko i Biković su kupili najskuplje i najveće stanove u zgradi. Bikovićev stan je manji, jer su Ražnatovićka i Kuljić kupili dva od po sto kvadrata i napravili dupleks. Ipak, glumac ima ljepšu terasu, koja je velika kao pola stana. Njega smo viđali dok je još sve bilo u izgradnji, a Anastasija dolazi češće. Nije se definitivno preselila, čula sam da se kod njih stalno nešto dodaje, nisu bili zadovoljni kuhinjom, pa su to renovirali, a i namještaj je nešto kasnio – ispričale su nam komšije.

Kako izvor Kurira navodi, dok sve u novom dupleksu ne bude po mjeri mladom paru, Anastasija vrijeme provodi u stanu u neposrednoj blizini tog kompleksa. Taj stan se nalazi u poznatoj beogradskoj ulici Strahinjića bana, pa kada nije kod svoje majke u vili na Dedinju ili u Novom Sadu, odakle joj je dečko, ona prespava u ovom stanu.

Jedan od mladića, koji nam se predstavio kao zaposleni u obližnjem kafiću koji se nalazi tik uz zgradu gdje Anastasija boravi, potvrdio je da je pjevačicu više puta vidio kako ulazi u ovu zgradu, koja se nalazi nekih 500 metara od luksuznog dupleksa, gdje će se uskoro preseliti s dečkom.

– Najčešće je doveze vozač ili taksi. Stalno je s nekim koferima, neki roze nam je svima zapao za oko. Gostima koji sjede u bašti uvijek privuče pažnju kad prođe, komentarišu kako je lijepa bez šminke. Dođe nekad i sa drugaricom nekom, jednom sam vidio i nekog visokog momka, kolege su mi rekle da joj je to dečko – otkrio nam je on.

Na pitanje da li je taj stan u Anastasijinom vlasništvu ili je iznajmljen, nije mogao sa sigurnošću da odgovori.

– Nisam siguran, ali vrlo moguće da je iznajmljen, 90 odsto stanova u toj zgradi se iznajmljuje. Ona je kupila novi stan, pet minuta pješice odavde, sigurno joj je to praktično, kad ide da obilazi radove – završio je mladić.

Anastasija i Đorđe su, za razliku od Miloša Bikovića, kupili dva stana od po 100 kvadrata koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Kako saznajemo, dupleks ima pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu.

Za razliku od njih, glumac može da se pohvali stanom od preko 100 kvadrata, dok mu prostrana terasa ima čak 60. Inače, stambeni kompleks koji su izabrali jedan je od najurbanijih građevina Beograda sa najljepšim pogledom na Dunav. Cijena kvadratnog metra je od 2.750 do čak 3.740 eura.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

Danas objavljeno

Preminuo Saša Zalepugin – legenda i uzor generacijama

Zeljka

Ovo niste imali priliku često da vidite: Zajednički snimak Tome i Silvane

Zeljka

Poslije samo deset dana: Operisana beba Bojana Leksingtona

Zeljka

Ostavite komentar