14. Marta 2019.

Ana Vintur otkriva kako da se obučete za intervju ako želite da dobijete posao

Big Portal

Znati kako da se obučete za intervju za posao, bez obzira na granu u kojoj ga tražite, jeste nepisano pravilo koje datira još od davnina, jer je odjeća odlična za ostavljanje dobrog utiska.

Ako neko zna kako treba da se obučete da impresionirate, onda je to definitivno glavna urednica Voga Ana Vintur.

„Veoma mi je zanimljivo kako se ljudi oblače kada dolaze na intervju za posao. Ponekad vam se čini da oni oblače odjeću koju su kupili baš tog jutra, ili noć prije razgovora, a ne nešto što im lično odgovara i ide uz njihovu ličnost“, izjavila je Ana.

Ona je dodala da svi bez obzira na to da li se javljaju na intervju za posao u Vogu ili negdje drugdje treba da znaju da se ne zapošljava njihov garderober i odjeća jer ona neće obavljati posao umjesto njih, već oni sami.

Prisjetila se jednog mladića kome je dala posao, a koji se na razgovoru pojavio obučen u haljinu i sa tašnom u ruci.

„Odmah sam ga zaposlila. Treba da se oblačite za sebe. Isto je za bilo koji posao za koji aplicirate i ne pravite sebi nikakvo dobro ako se pretvarate da ste nešto što niste“, dodala je.

Modna ekspertkinja podelila je svoje mišljenje o helankama i rekla da su najbolje one koje su obične crne boje.

Imala je veoma zanimljiv komentar o porodici Kardašijanovih.

„Za divljenje je kako su one uspjele da izgrade njihovu imperiju zahvaljujući njihovim ličnostima i kreativnom geniju njihove majke. Kim se po mom mišljenju najviše promijenila. Divim se onome što je postala“, rekla je Ana.

Pohvalila je Kendal Džener zbog toga što je uspjela da se izbori za sebe u svijetu mode i uporedila je sa modnom ikonom devdesetih Lindom Evanđelistom.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare