Magazin Moda

Ana Vintur je izabrala osam najvećih modnih trendova za 2020. godinu

Urednica Voga je izabrala svoje modne favorite za novu sezonu. Ana Vintur je u videu izdvojila osam najvećih trendova za 2020. godinu.

Ravne cipele

Victoria Beckham Street Styles In Flat Shoes | Chiko Shoes

U kolekcijama svih poznatih dizajnerskih kuća za proljeće/ljeto 2020. godine prevlađuju ravni modeli cipela, a da biste isprobale ovaj trend, ne treba ni da čekate novu sezonu.

Vez

Izvezeni detalji na bluzama, haljinama, pantalonama, torbicama i drugoj odjeći i na modnim dodacima ponovo su “in” i daju boho izgled svakoj vašoj kombinaciji.

Mantil

Iako nikada ne izlazi iz mode i hit je svake jeseni i proljeća, mantil se takođe našao na Anninoj listi, a njen favorit je klasičan bež model.

Efektni dezeni

Ty-dyeanimal print, cvjetići i svi drugi efektni dezeni, po mogućnosti u jarkim bojama, poželjni su i u narednoj toploj sezoni, ali niko vam ne brani da počnete da ih nosite već sad.

Bermude

Umjesto šorsta, Ana predlaže da naredne sezone izaberete duže bermude koje lako možete uklopiti i u svoje jesenje stajlinge.

Jarke boje

Резултат слика за camila coelho

Osim na dezenima, jarke boje poželjne su i same po sebi, a iako su ih dizajneri najavili u kolekcijama za sljedeću sezonu, odličan su izbor i za razbijanje jesenjeg i zimskog sivila.

Slama

Torbe, šeširi i sandale od slame su hit već nekoliko toplih sezona, ali u sljedećoj će se nositi i odjeća od ovog prirodnog materijala, bar ako pogledamo kolekciju modne kuće.

Korpe

Torbe napravljene od bambusa ili trske koje izgledaju kao korpe takođe su već duže “in”, a Ana, ali i brojni dizajneri, kažu da će hit biti i u sljedećoj sezoni.

Izvor: index.hr


Slične objave

Suša u Iraku „otkrila“ arheološku senzaciju

V.R.

Otkrijte šta je seksualna inteligencija i da li je posjedujete

V.R.

Devet suludih stvari na koje trošite novac, a da o tome ni ne razmišljate

J K

1 Komentar

Moda – BIGportal.ba | Semberija 24 2 Novembra, 2019 at 7:03 pm

[…] post Ana Vintur je izabrala osam najvećih modnih trendova za 2020. godinu appeared first on […]

Odgovori

Ostavite komentar