Ana Stanić je objavila maksi singl: Moja Nova godina! - BIGportal.ba
Ex Yu

Ana Stanić je objavila maksi singl: Moja Nova godina!

Ana Stanić je objavila maksi singl “Moja Nova godina” sa tri nove autorske novogodišnje pjesme. Autor muzike i koautor tekstova je Ana, dok su aranžmane radili Ivan Ilić, Vukašin Marković i Mladen Pecović.

Inspirisana tradicijom mnogih svetskih muzičkih zvezda da objavljuju božićne albume, a željna da tako nešto postoji i kod nas, naročito u ovo sumorno vreme kada je praznična euforija sve manje prisutna, okupila je veliki broj vrsnih muzičara i kroz pesme “Božićno jutro”, “Ti i ja” “Noći ledena”, dala svoj doprinos podizanju  novogodiśnjeg uzbuđenja i prevazilaženju praznične teskobe. Autor muzike i koautor tekstova je Ana Stanić, dok su aranžmane radili Ivan Ilić, Vukašin Marković i Mladen Pecović.

“Već neko vreme želim da objavim ovako nešto i presrećna sam što je napokon tu, naročito jer su sada praznici skoro obesmišljeni, a šta će pre da nas spasi nego mašta i magija. Dug i složen rad je iza mene jer je ovo poseban muzički i tekstualni pravac, ali na kraju sam, uz pomoć divnih muzičara sa kojima sam sarađivala, uspela da napravim 3 pesme različitog raspoloženja, ali sa zajedničkom emocijom topline, nade i ljubavi.” izjavila je zadovoljna Ana Stanić.

Foto: Sara Apostolović

Izvor: Svetplus

Danas objavljeno

Jelisaveta Orašanin sa Maldiva mami uzdahe

Vanja A

Porodica Balašević neće održati jednogodišnji pomen Đoletu!

Vanja A

Biković: Uhvatim sebe kako se foliram

Vanja A

Ostavite komentar