5. Augusta 2022.

Ana Štajdohar o tajnama vitke figure u petoj deceniji

Big Portal

Ana Štajdohar ovog novembra napuniće 43 godine, majka je dvoje dece, a na njenoj vitkoj figuri mnogi joj zavide. Ona ne krije da redovno vežba i treninge ne preskače ni po koju cenu:

“Iskreno, ja sam promenila način vežbanja. Već nekoliko godina vežbam kod kuće, svakog dana po trideset minuta. Primetila sam da na taj način mogu da održavam tempo koji sam sebi zacrtala. Smenjujem jogu i pilates i povremeno ubacim kardio trening.Ne odustajem! Osećam se bolje, gipkije, izdržljivije i smirenije. Vežbam bukvalno kad god stignem u toku dana. Nekada mi se desi da u ponoć konstatujem da nisam uradila vežbe, odmotam strunjaču i počnem”, ispričala je ana jednom prilikom za “Story”.

https://www.instagram.com/p/CgJ2ZyuKhbm/?utm_source=ig_web_copy_link

Vrlo je striktna kada je ishrana u pitanju, pa, iako obožava slatkiše, izbegava ih. Pored toga, meso jede minimalno:

“Meni su slatkiši kao neka sreća što se jede, mogla bih deset sladoleda dnevno da pojedem. Izbegavam slatko, meso skoro da ne jedem, sa testom sam oprezna i to je to. Uvek se setim pitanja koje mi je postavio sin kada je imao samo dve i po godine. Donela sam mu tanjir sa obrokom, a on me pita ‘Mama, je l’ ovo ukusno ili zdravo?’ (smeh). Rano je spoznao nefer podelu ukusa. Inače kuvam, ali nisam ljubitelj, pustim sebi nešto zanimljivo da slušam dok spremam obrok, pa mi bude zabavnije”, istakla je pevačica za pomenuti magazin.

https://www.instagram.com/p/CfrFaIkKn8b/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0f6c781e-eaec-4664-99c4-77e15e0dbacd

Ona uživa nekoliko godina u ljubavi sa muzičarem Nikolom Demonjom. Vezu su krunisali brakom, a kako kaže, odmah na početku njihovog poznanstva znala je da je on njena srodna duša:

https://www.instagram.com/p/Cf6fTw5qJht/?utm_source=ig_web_copy_link

“Nikola je prva osoba s kojom sam poželela da delim život, stan, prvi za koga sam poželela da se udam, prvi s kojim sam poželela da imam dete, prvi s kojim mi nikada nije dosadno, osim kad mi predugo priča o fudbalu (smeh), prvi s kojim želim da ostarim. Sve to mi govori da je baš on moja idealna, ne polovina, nego druga celina”, rekla je svojevremeno za medije.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare