20. Maja 2022.

Ana Sević ovako komentariše događaje vezane za Darka Lazića

Big Portal

Pevačica Ana Sević je nakon što se razvela od pevača, Darka Lazića, pronašla mirnu luku u braku sa sadašnjim suprugom Danijelom. Oni su se venčali u krugu najbližih prošle godine i imaju dvoje dece.

Ana iz prvog braka ima ćerkicu Lorenu, a otkrila je kako se snalazi sa troje male dece i da li uspeva da postigne sve dnevne obaveze koje velika porodica zahteva:

– Jeste naporno pošto Sena ima samo godinu i pet meseci, a Simeon ima samo dva meseca, ali nekako to sve ide. Lola je starija i odgovorna, uvek je tu da pripomogne za sve što može. Ona i Sena to je posebna vrsta ljubavi. Ja uvek kažem ja sam jedinica i ne znam kako je imati sestru i sada kada vidim njih dve jako mi je žao zbog toga, jer je stvarno to neka druga dimenzija – iskrena je Ana za “Grand news”.

https://www.instagram.com/p/CdEQRJirM-s/?utm_source=ig_embed&ig_rid=67cbf5d0-6db7-447f-994e-92da1cf21beb

Pevačici su se u poslednje vreme dešavale samo lepe stvari, pa su veselja na pomolu jer treba da se obeleži sve što se dogodilo:

– Pričali smo o tome, pošto imamo toliko stvari koje nismo proslavili od rođenja dece, krštenja, ja ne znam odakle ćemo da krenemo, samo da smo svi zdravi i sve ćemo nadoknaditi. Biće slavlja, pa ja mislim naredne dve godine ima samo da nadoknađujemo sve ono lepo… – ispričala je Ana.

NJen bivši suprug Darko, sa kojim je bila u braku od 2014. do 2019. godine, imao je turbulentan period u poslednje vreme, a Ana kaže da bi te teme ipak ostavila:

– Ne bih ja to komentarisala, to su neke teme malo bolne, malo tužne, malo ružne… Ne bih ulazila u to, pričali smo o lepim stvarima, pa neka tako i ostane – rekla je pevačica.

https://www.instagram.com/p/CY4ppLPrhc0/?utm_source=ig_embed&ig_rid=601e8f4b-7b06-4367-835d-7cf80183d8da

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare