25. Maja 2019.

Ana Sević i Darko Lazić zvanično razvedeni

Big Portal

Uprkos brojnim spekulacijama, par se prijateljski rastao, a odmah nakon potpisivanja razvoda, njih dvoje su otišli u jedan restoran na piće vidno raspoloženi.

Lazić je bivšoj supruzi ostavio stan, a starateljstvo nad Lorenom dobila je Ana.

Ana i ja smo civilizovani ljudi, i dalje smo u odličnim odnosima, jer prvenstveno smo uvek bili prijatelji, a pritom imamo ćerku, koju volimo najviše na svetu,” rekao je Darko i dodao:

O svemu smo se dogovorili. Ćerka će živeti sa Anom, ali će prvi i treći vikend u mesecu provoditi kod mene. Za praznike smo se isto dogovorili da ih delimo jednako, jedan praznik malena je kod mene, drugi kod nje. Sada je najbitnije da je ona najsrećnija i da će uskoro upoznati brata,” rekao je Lazić, prenosi Star.

Da su u odličnim odnosima, pre izvesnog vremena potvrdila je i Ana.

Nemam razloga da ne budem prijatelj sa čovekom sa kojim imam dete i što se mene tiče, dokle god bude to zavisilo od mene, to će biti tako. Ovo se naravno odnosi i na svaku osobu koja je u njegovom životu jer će i ta osoba provoditi koliko toliko vremena sa mojim detetom a ja ne želim da mi dete odrasta u negaivnom okruženju,” izjavila je Ana za IDJTV.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare