Ana ostavila Danijela jer nije htio da se ženi - BIGportal.ba
Ex Yu

Ana ostavila Danijela jer nije htio da se ženi

Razlaz: Pjevačica je očekivala da će je dečko zaprositi na njen 34. rođendan, ali on joj je rekao da nije spreman za brak.

Ana Sević raskinula je s Danijelom Nedeljkovićem jer on nije želio brak, bar ne u skorije vrijeme. Izvor blizak pjevačici kaže da je ona očekivala da će je biznismen zaprositi za rođendan, ali pošto on to nije učinio, rastali su se.

https://www.instagram.com/p/B35DOdqAbFU/

Popularna pjevačica i njen dečko riješili su da stave tačku na svoju dvogodišnju vezu jer nemaju iste poglede na budućnost. Kako kaže naš izvor, Sevićeva je bila inicijator raskida.

– Ana je željela da ona i Danijel odu korak dalje, što je i logično kada ste skoro dvije godine u vezi. Ranije nisu pričali o tome konkretno, ali u posljednje vrijeme ona mu je nagovještavala da bi to voljela. Želja joj je bila da je vjeri za njen 34. rođendan i to je očekivala, a kada je shvatila da on to ne želi, nije joj bilo svejedno. Shvatila je da nemaju iste poglede na budućnost i razočarala se, pa je shvatila da treba da raskinu, iako joj je to veoma teško palo – kaže naš izvor blizak pjevačici.

https://www.instagram.com/p/B3Af7bno31u/


Kako kaže, Sevićevu je posebno pogodilo kada je saznala da će se njen bivši suprug Darko Lazić uskoro oženiti Marinom Gagić.

https://www.instagram.com/p/Bjc62XEnYgN/

– Da se razumijemo, Ana nema nikakve emocije prema Darku, ali nije joj bilo svejedno kada je saznala da se on vjerio s Marinom, a u vezi su kraće nego ona i Danijel. Nedeljković je pokazivao ljubomoru prema Darku, iako Sevićka nikada nije davala povoda za to, uvijek mu je stavljala do znanja da komunicira s njim zbog ćerkice. Ana se ponadala da će upravo to što se Darko ženi na proljeće Danijela da navede da je zaprosi i da se vjenčaju sljedeće godine, ali od toga nema ništa – kaže izvor i dodaje da njeno okruženje vjeruje da će se njih dvoje pomiriti.

https://www.instagram.com/p/B0MEUSrI-xD/

– Pomirenje nije isključeno jer je to bila velika ljubav i sigurno se i dalje vole. Ukoliko on shvati da ipak želi da s Anom provede život i da prošire porodicu, sasvim je moguće da se pomire. Mi smo svi za to, ali Ana ne odustaje od svojih želja – završava izvor.

Kurir.rs / 

Danas objavljeno

Darko Lazić mora ponovo na operaciju?!

Vanja A

Tošetu podignut spomenik na mjestu pogibije

Vanja A

Prije Ane volio je manekenku Saru: Ovo je bivša djevojka Bastijana Švajnštajgera sa kojom je proveo sedam godina

V.R.

Ostavite komentar