Ana Nikolić u vezi sa svojim šoferom - BIGportal.ba
Ex Yu

Ana Nikolić u vezi sa svojim šoferom

Ana Nikolić poslije dvije godine od razvoda sa reperom Stefanom Đurićem Rastom našla je novog dečka Ivana G., navodi “Srpski Telegraf”.

Kako navodi “Srpski telegraf”, Ana Nikolić je pre dva meseca uplovila u emotivnu vezu sa Ivanom G., koji je inače njen lični šofer.

Ana je međutim ali je to krila od očiju javnosti kao i od bivšeg muža.

– Kada je Rasta čuo da je Ana u vezi sa vozačem, poludeo je, a Ana je presrećna u novoj vezi! Ivan se prema njoj ponaša kao prema princezi. On je čak Anu naterao da smrša – započinje priču izvor “Srpskog telegrafa” i dodaje:

– Oni se već godinama znaju, uvek su bili tu jedno za drugo. Ana je najzad posle dužeg vremena srećna i zadovoljna sobom. Ivan ju je podstakao da smrša, a i počeo je da se bavi njenom karijerom. Nikolićka se baš zaljubila – rekao je izvor “Srpskog telegrafa”.

Kako navodi sagovornik “Srpskog telegrafa”, Nikolićki je najbitnije da njen izabranik ima lep odnos sa njenom ćerkom Tarom.

– Ivan veoma vodi računa o Aninoj ćerki i lepo se ponaša prema njoj. Jednostavno, on je pravi čovek za nju. Vodi računa o njoj i detetu. Ivan Ani poklanja svu pažnju, pored njega se oseća vredno – kaže izvor “Srpskog telegrafa”.

Kako dalje navodi “Srpski telegraf”, Ana i Ivan su bili prošle nedelje u Makedoniji i tada je Nikolićkin bivši saznao za njih.

– Rasta je Anu odmah nazvao i rekao: “Šta je bre, sa tobom, je l’ si ti normalna, zabavljaš se sa protokolom, šegrtom? Je l’ si ti svesna šta radiš? Nikolićki je bilo glupo što je to G. čuo, pa je bivšem spustila slušalicu, pošto je ne zanima Rastino mišljenje. Stefan je zaista bio nekulturan, drao se preko telefona i vređao Ivana. Baš mu se nimalo nije svidelo što je Ana našla dečka – tvrdi izvor “Srpskog telegrafa”, koji dodaje da je Ivan nedavno sa Anom i njenim društvom slavio njen rođendan u jednom beogradskom klubu.

Podsećamo da je Ana nakon razvoda od repera bila jako utučena i depresivna. Ništa joj nije išlo od ruke, a kako je jednom sama izjavila, nije joj bilo ni do čega, ali se zbog ćerkice držala. Rasta i ona su se sporazumno razveli i oko svega se dogovorili, navodi “Srpski telegraf”.

Danas objavljeno

Nataša Bekvalac pokazala kako tegli kese i namirnice: “Ovo je moja realnost”

V.R.

Ivana Selakov obradila hit Kneza i Branislava Lečića

V.R.

Sandra Afrika želi da se ostvari kao majka: Imam 33, vrijeme mi je!

V.R.

Ostavite komentar