Ana Nikolić opisala kako se borila sa 52 kg viška - BIGportal.ba
Ex Yu

Ana Nikolić opisala kako se borila sa 52 kg viška

Pjevačica Ana Nikolić otvorila je dušu i otkrila i kako se uopšte ugojila, kako kaže, nevjerovatnih 52 kilograma, a onda i iznijela da je jedva naučila da živi sa bolom zbog gubitka svog oca. – Gurala sam sebe u ambis, htjela sam da uništim Anu Nikolić. Šta sam sebi uradila,…

Pjevačica Ana Nikolić otvorila je dušu i otkrila i kako se uopšte ugojila, kako kaže, nevjerovatnih 52 kilograma, a onda i iznijela da je jedva naučila da živi sa bolom zbog gubitka svog oca.

– Gurala sam sebe u ambis, htjela sam da uništim Anu Nikolić. Šta sam sebi uradila, više puta sam željela da me nema. Dozvolila sam da se ugojim 52 kilograma, svi dostavljači hrane u gradu su me znali. Otvarala sam frižider usred noći, ustajala iz kreveta da bih jela – ispričala je Ana.

Dodala je kako je ragovala kada su je paparaci slikali u izdanju u kome nije želela da osvane na naslovnim stranama.

– Na psihu mi je uticalo to što su paparaci “kampovali” ispred moje kuće. Nikada nijednom od njih nisam rekla ništa ružno, iako sam se jezivo osjećala kada osvanem u novinama sa 105 kilograma. Srećom, ta faza je prošla – rekla je Ana.

https://www.instagram.com/p/CAP0e_5ANfB/?utm_source=ig_embed

Međutim, Ana ističe da to nije jedini ružan period, već da je životni udarac doživjela i kada je izgubila svog oca Dušana kada je imala 20 godina.

– To mi je najteži period u životu. Kada je doživio infarkt, imao je 43, skoro kao ja sada. Bio je 23 dana u komi, ali se nije probudio – ispričala je pjevačica za Hit Informer.

Istakla je da se i danas sjeća da se njena majka Miljana nije odvajala od oca sve vrijeme dok je bio u komi.

– Prespavala sam 23 dana. Nisam imala snage da ga gledam na aparatima. Do posljednjeg trenutka sam se nadala sa će se probuditi. Ali da se probudio, vjerovatno bi bio kao biljka jer mu je mozak ostao bez kiseonika. A to bi bilo još gore – zaključila je Ana.

Srpskainfo

Danas objavljeno

Viktor Savić hteo da se našali na račun Marije Šerifović, pa izazvao BURNE REAKCIJE

Zeljka

I JANA KUPILA STAN OD 300.000 EVRA: 120 kvadrata, tri sobe i dvije terase

Zeljka

Jelena i Novak UPISUJU SINA STEFANA U SRPSKU ŠKOLU

Zeljka

Ostavite komentar