Ana Nikolić opet zaljubljena - BIGportal.ba
Ex Yu

Ana Nikolić opet zaljubljena

Popularna pevačica Ana Nikolić definitivno je prebolela razvod od Stefana Đurića Raste, a pre nekoliko meseci je uplovila u vezu sa Boškom

Popularna pevačica Ana Nikolić definitivno je prebolela razvod od Stefana Đurića Raste, a pre nekoliko meseci je uplovila u vezu sa Boškom, inače bivšim dečkom voditeljke Rade Radenović.

Ljubavni odnos Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste bio je turbulentan. Nakon tajnog sklapanja braka, par je dobio ćerku Taru, a zatim su usledile priče o razvodu. Nekoliko puta su se oni rastavljali i mirili, pa su svojoj ljubavi dali novu šansu, da bi se definitivno razveli i potpisali papire za razvod braka u junu prošle godine. Pevačica je od tada drastično smršala, najavila povratnički muzički album, a za njen osmeh na licu zaslužna je i nova ljubav. Naime, pevačica je pronašla dečka, biznismena iz Crne Gore, sa kojim je od pre nekoliko meseci u vezi. Anin dečko se zove Boško, a ranije je bio u vezi sa voditeljkom Radom Radenović.

  • Ana je pre nekoliko godina upoznala sadašnjeg dečka jer imaju dosta zajedničkih prijatelja, ali nisu bili više od poznanika. Viđali su se na slavljima na kojima su oboje prisustvovali, ali su se simpatije između njih stvorile pre nekoliko meseci kada su se sreli u jednom restoranu. Ubrzo su počeli da se dopisuju, nakon čega su započeli ljubavnu vezu. Anin dečko živi na relaciji Srbija – Crna Gora, a njih dvoje svaki slobodan trenutak koriste da provedu zajedno. Oni se ne trude da se kriju u javnosti, pa često posećuju restorane u Beogardu – kaže za “Blic” Anin prijatelj koji je želeo da ostane anoniman i dodao da je Boško Ani bio velika podrška i tokom mršavljenja.
  • Stalno ju je podsticao da treba da ide na treninge, da vodi računa o životnim navikama i da je to najbolje za nju. U periodu kada je imala krizu i kada joj nije sve išlo od ruke, Boško je bio taj koji ju je dodatno motivisao i davao joj vetar u leđa da istraje. Uz sve to daje joj brojne savete kada je u pitanju njen život, kao i to u kom pravcu treba da ide kako njena privatna, tako i poslovna karijera. Jedno je sigurno, Ana ne želi da se ponovo udaje, već da maksimalno uživa u ljubavi sa osobom koju voli.

(Blic.rs)

Danas objavljeno

Brutalna poruka Slobe Radanovića zbog drame na Kosovu: “Na koju ste silu udarili, jadna vam majka…”

Vanja A

Ovako je Ela Dvornik izgledala prije estetskih zahvata

Vanja A

Nada Obrić zapjevala u javnosti nakon dvije decenije

Vanja A

Ostavite komentar