Ana Nikolić o bivšem suprugu, emotivnom statusu i teškom prethodnom periodu - BIGportal.ba
Ex Yu

Ana Nikolić o bivšem suprugu, emotivnom statusu i teškom prethodnom periodu

Nikolićeva kaže da je sama kriva što se često nalazila u centru skandala i otkriva kako je izgedao njen život poslednjih godinu dana, kada je mnogo lepih i ružnih stvari morala da podnese.

Godina koju je ostavila iza sebe bila je turbulentna, Ana Nikolić obeležila je 2020. jer je vratila devojački izgled, njene pesme proglašene su najslušanijim, ali se borila i sa porodičnim problemima.

Album „Klinika“ slavi prvi rođendan. Kada sumiraš sve utiske za ovih 365 dana, koji je najjači?

– Smatam da je album odlično prošao i da je publika oduševljena sa pesmama. To je bio moj cilj, da posle „Labilne“ dođe nešto novo što će svi obožavati. Veliki broj pregleda govori da sam dobar posao uradila, ali spremila sam još nešto što planiram da objavim.

Ponovo si se vratila u žižu javnosti, kako bi mnogi rekli. Dok si bila u ilegali, od tebe nije bilo ni traga ni glasa, sada svaki dan čitamo o tebi. Da li ti prija ta vrsta publiciteta?

– Nisam ništa od toga želela. Već godinama sam na javnoj sceni, mnogi naslovi mi i priče koje su kružile za mene mi se ne dopadaju. Kada bih mogla da biram, sigurno bih sve te laži oštro demantovala i ganjala se po sudovima da dokažem pravdu. Kako su godine prolazile, shvatila sam da je sve to prolazno. Postojao je period kada nisam godinama dala nijednu jedinu izjavu za medije, a tada sam ne svojom voljom izlazila sa raznim pričama, koje uglavnom nisu bile tačne. Mada, ljudi su puni predrasuda kada je reč o meni, ali da budem iskrena nije da sama nisam davala povoda. Veoma sam kontroverzna ličnost, mislim da sam školski primer.

Godina koja je iza nas tebe nije mazila, išla je, što bi rekla tvoja koleginica Ceca, od nemila do nedraga. Šta je najteže što si iznela na plećima?

– Bilo je svega, mnogo toga, srećom, javnost ne zna. Trudim se da sve iznesem sama uz pomoć moje porodice koja je uvek bila oslonac za mene. Ovo je sigurno bila jedna teška godina u mom životu. Nikome nije nimalo prijatno da ga ujutru pozovu i kažu: „Vaš bivši suprug je uhapšen“. Uz sve to dešavalo se da sam mnoge bitke dobijala, smršala sam i dovela sebe u devojačku liniju.

U teškim momentima često si znala da kažeš da te je Tara dizala. Po čemu bi rekla da se ona razlikuje od dece njenog uzrasta?

– Mislim da deca razvedenih roditelja veoma brzo odrastaju, tačnije nemaju taj komoditet da budu ušuškana. Zato Tara ni u jednom trenutku ne trpi zbog toga što su joj roditelji razvedeni, naprotiv, oboje se trudimo da joj pružimo najlepše moguće detinjstvo. Veoma je inteligentna, tačno zna šta želi i nju ne možete da prevarite ili slažete.

Kako je za tebe izgledao prvi susret kada je tvoj bivši suprug Stefan Đurić Rasta došao da uzme vašu ćerku, posle četiri meseca provedenih u pritvoru?

– Emotivno. Ceo dan sam preplakala, sve se slomilo u meni, jer sam se podsetila na period kada je moj otac otišao, rano sam ostala bez njega. Bezuslovno me je voleo, kao što sam to činila ja. Bio je deo mene, moje duše. To je moja najslabija tačka, sve ostalo mogu da mi diraju, ali tu ranu ne dozvoljavam. Naš dogovor je bio da Taru ne vodim u posete jer nisam želela da dete proživljava traume i slično. Nama je zdravlje našeg deteta najbitnije, te smo se u samom startu vodili time. Morate da znate da se Rastin izlazak najavljivao, ali Tari nijednog momenta nisam obećala kada će tata doći, jer to što njoj obećam moram da ispunim. U poslednjih nekoliko meseci u Tarinom pogledu nekoliko puta sam videla nepoverenje. Ona ne zna šta je smrt, ali mislila je da se njen tata više nikada neće vratiti. Videla sam u njenim očima.

O čemu ste vas dvoje pričali, šta ste rekli jedno drugom?

– Radimo na tome da budemo prijatelji, jer smo oboje veoma sličnog karaktera i eksplozivni smo. Naš brak je okončan onog trenutka kada sam shvatila da nas dvoje sve više postajemo brat i sestra, a sve smo dalji od toga da smo bračni partneri. Rekla sam mu kada je došao da vidi Taru: „Risto (prim aut Rasta), hoćeš li više odrasti?“, na šta se on nasmejao. Sa Rastinim roditeljima sam u odličnim odnosima, čak se redovno čujem sa bivšom svekrvom.

www.blic.rs

Danas objavljeno

Dragana slavi rođendan, čestitke stižu sa svih strana!

Vanja A

Ovo je prvi muž Verice Rakočević

Vanja A

Milica Pavlović sanjala Novaka: “Nije hteo da mi da autogram”

Vanja A

Ostavite komentar