Ana Nikolić je ponovo zaljubljena, a da li će Taru upoznati sa svojim novim partnerom? - BIGportal.ba
Ex Yu

Ana Nikolić je ponovo zaljubljena, a da li će Taru upoznati sa svojim novim partnerom?

Ana Nikolić razvela se od Stefana Đurića Raste, a nakon što se od razvoda oporavila, svoj izgled dovela je do perfekcije. Najseksepilnija žena 2000-tih, ponovo se pojavila u svom punom sjaju, a svi su se pitali samo jedno – da li se u njenom životu pojavio neko novi? Ana je dugo govorila…

Ana Nikolić razvela se od Stefana Đurića Raste, a nakon što se od razvoda oporavila, svoj izgled dovela je do perfekcije. Najseksepilnija žena 2000-tih, ponovo se pojavila u svom punom sjaju, a svi su se pitali samo jedno – da li se u njenom životu pojavio neko novi?

Ana je dugo govorila da je niko ne interesuje, a godinu za nama završila je u svom stilu – intrigantnim priznanjem. Kako se čini, Ana Nikolić je ponovo zaljubljena?

– Moram da priznam da imam jednu simpatiju, stranac je u pitanju. Korona nam ne dozvoljava da se upoznamo – rekla je Ana za “Informer” i otkrila da čak i ako ovaj misteriozni muškarac od simpatije preraste u emotivnog partnera, ona ga neće upoznati sa Tarom.

– Nikada Taru neću upoznati sa svojim dečkom! Ne kažem da treba da odem u celibat jer sam se razvela, ali svog partnera neću približavati detetu. Veoma sam patrijahalna iako se to kosi sa slikom koju publika ima o meni. Moja majka je veoma mlada ostala bez muža i imala je prilike da se uda, ali joj to zbog mog brata i mene nikada nije padalo na pamet – iskrena je Ana.

Ana Nikolić ponovo je zaljubljena, a da li će joj ova godina doneti emotivnu priču za pamćenje, ostaje da vidimo.

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Porodila se Bojana Ordinačev

Vanja A

Obožavam vašu kulturu i vaš narod

Vanja A

Biković: “Džoni govori srpski bolje od nekih mojih kolega”; Dep: “Zaposlio sam se ovdje na recepciji”

Zeljka

Ostavite komentar