Ana Nikolić iznenadila sve NOVIM imidžom - BIGportal.ba
Ex Yu

Ana Nikolić iznenadila sve NOVIM imidžom

Ana Nikolić, nakon što je smršala više od 50 kg, odlučila je da napravi još jednu veliku promenu kojom je iznenadila sve.

Ana Nikolić je nedavno sve iznenadila drastičnom promenom imidža, a sada je pred kamerama u jednoj emisiji otkrila pravi razlog poteza koji je izazvao lavinu komentara.

Ana, koja je tokom cele karijere imala dugu kosu, odlučila je da se ošiša na paž i to nedugo nakon što je dovela telo u formu nakon dvoipogodišnje borbe sa kilogramima.

https://www.instagram.com/p/CA0tTwQHbJY/?utm_source=ig_embed

– Celog života sam poznata po kosi jer je duga, lepa i zdrava. Kad sam se ošišala, prve reakcije su bile drastiče, pa su me ljudi pitali: “Jaoj, zašto si to uradila?!”. Uradila sam to malo za promenu. Eto, kao nešto novo se desilo. Kosa raste, pa raste. Ja sam jako zadovoljna i baš se dobro osećam ovako – ispričala je Nikolićeva u emisiji i dodala: 

https://www.instagram.com/p/CAirdXBnTEX/?utm_source=ig_embed

– Nikad nisam bila ovoliko mršava da mogu da nosim ovako kratku kosu. Sad jesam dovoljno mršava i zato sam se ošišala. Da bi nosio ovu frizuru moraš da budeš baš mršav! – zaključila je poznata pevačica.

Novosti.rs

Danas objavljeno

Peđa Medenica pao sa motora, svi nastupi otkazani

Vanja A

Sutra stiže novi mega hit: Milica Pavlović i Saša Matić su pjesmu čuvali godinu dana!

V.R.

Boban Rajović o problemima sa zakonom: Zatvor me je dosta naučio

V.R.

Ostavite komentar