Ana Kokić emotivnim riječima poslala snažnu poruku! - BIGportal.ba
Ex Yu

Ana Kokić emotivnim riječima poslala snažnu poruku!

Ona na je podelila jednu staru fotografiju uz koju je istakla koliko joj nedostaje prošlost i vreme kada pre pandemije “korona virusa” koja je promenila živote mnogima.

Pevačica Ana Kokić veoma je aktivna na društvenim mežama, te često pokazuje onima koji je prate kako izgleda njena svakodnevnica.

Ana često deli snimke i fotografije svojih treninga, te jasno daje do znanja da se veoma posvetila svom fizičkom izgledu. Takođe, neretko otkrije i kako se oseća, pa je tako novom objavom sve iznenadila.

Naime, ona je podelila jednu staru fotografiju uz koju je istakla koliko joj nedostaje prošlost i vreme kada pre pandemije “korona virusa” koja je promenila živote mnogima.

Ipak, koliko god joj bilo teško bez posla i publike, ona smatra da su pozitivne misli jedine koje je mogu održati u ovoj situaciji.

– Pre par godina… Pre “ovog života”… Zagrlim tako neke uspomene i kažem sebi “Biće bolje, mora biti”. Budite hrabri i strpljivi! Ostanite zdravi i nađite tu iskru koja će vas motivisati da ne odustajete od svojih snova! Jer, biće bolje, mora biti – napisala je Ana na Instagramu u opisu fotografije.

Danas objavljeno

Jelena Bin Drai otkrila kako joj je u “ZLATNOM KAVEZU”!

Zeljka

Miloš Biković otkrio nepoznate detalje o Džoniju Depu!

Zeljka

“Jedem za dvoje”: Djevojka Darka Lazića potvrdila trudnoću?

Zeljka

Ostavite komentar