Ana Ivanović u božanstvenoj haljini izgleda kao milion dolara - BIGportal.ba
Ex Yu

Ana Ivanović u božanstvenoj haljini izgleda kao milion dolara

Lijepa teniserka Ana Ivanović poslije svadbe svog brata Miloša, koji se oženio Draganom Džajić, ćerkom legendarnog fudbalera Dragana Džajića, riješila je da se malo odmori i opusti.  Naime, zbog jednog događaja koje je organizovao brend iz Švajcarske, ona je otputovala u Pariz, a toaleta koju je tom prilikom nosila mamila je poglede svih…

Lijepa teniserka Ana Ivanović poslije svadbe svog brata Miloša, koji se oženio Draganom Džajić, ćerkom legendarnog fudbalera Dragana Džajića, riješila je da se malo odmori i opusti. 

Naime, zbog jednog događaja koje je organizovao brend iz Švajcarske, ona je otputovala u Pariz, a toaleta koju je tom prilikom nosila mamila je poglede svih prisutnih.

– Što se tiče prethodne noći… Svečana večera u fantastičnoj operi Garnije u Parizu – napisala je teniserka uz fotografiju na Instagramu.

Ana je za ovu priliku odabrala vatreno crvenu toaletu, koja je naglasila njene obline i zgodno tijelo, pa je fotografija oduševila sve njene pratioce širom svijeta. Podsjetimo, samo dan pred svadbu njenog brata, Ana je objavila da je u drugom stanju, te da će njen suprug Bastijan Švajnštajger i ona dobiti drugo dijete.

hellomagazin.rs

Danas objavljeno

Basista grupe “Let 3” napravio sapun za žene vulgarnog imena

Zeljka

Sloboda Mićalović, zvijezda serije “Tajna vinove loze” priznala kako se nosi sa pritiskom slave

Zeljka

Branko Đurić i Bred Pit u istom kadru: “Neki tip nam uletio”

Zeljka

Ostavite komentar