8. Augusta 2020.

Ana Ivanović je superžena: Evo kako bivša teniserka provodi dane kod kuće

Big Portal

Bivša teniserka Ana Ivanović je definitivno superžena. Iako je teniske terene napustila još 2016. godine, ona do sada nije svom imenu dodala ni jedan više epitet, sem supruge i majke.

Na svoju karijeru stavila je tačku 2016. godine, kada je već postigla sve čemu je težila, a pre svega titulu teniske prvakinje.

https://www.instagram.com/p/CBILuapgwOs/?utm_source=ig_web_copy_link

Još tada je bivša teniserka dala neodređen stav o svojoj budućoj karijeri:

– Postaću ambasador sporta i zdravog života i istraživaću prilike u biznisu, modnoj industriji, između ostalog. – rekla je tada Ana u svom online obraćanju javnosti.

Činjenica je da bivša teniserka Ana Ivanović stoji iza svojih reči, ona je zaista ambasador zdravog načina života, svakodnevno trenira, bira šta jede, a sve to deli sa svojim pratiocima na “Instagramu”.

Lepa Supruga Bastijana Štajnšvajgera, iako ne mora, uživa da svoje dane provodi u kuhinji, pripremajući zdrave obroke za sebe i svoju porodicu. Fanove na “Instagramu” oduševila je novom fotografijom, na kojoj se pohvalila izvrsnim kulinarskim sposobnostima.

– Zovite me šef Ana. Zudle sa pestom su naš omiljeni obrok ovog leta. Dali ste i vi već probali ovo jelo? – napisala je Ana na “Instagramu”.

https://www.instagram.com/p/CDg3vA8gZeW/?utm_source=ig_web_copy_link

Osim kulinarskog umeća i ljubavi prema zdravoj ishrani, bivša teniserka neretko objavljuje fotografije knjiga koje čita, kako bi i druge motivisala da oplemene svoj duh.

https://www.instagram.com/p/B-sB9_KgxQN/?utm_source=ig_web_copy_link

– Jako volim da čitam, samo je ponekad teško naći vremena. Ipak, zanima me šta vi čitate i šta vas inspiriše? – napisala je Ana, koja očigledno uživa da od svojih pratilaca dobije povratnu informaciju, kako bi sa ljudima koji je prate ostvarila kontakt.

Ono bez čega dan superžene, Ane Ivanović ne može da prođe je definitivno trening. Ana svakodnevno vodi računa o svom telu i pored zdrave ishrane redovno trenira. Kada nije u teretani, praktikuje da vežba jogu u svom dvorištu. Reč je o aktivnosti, koja je smiruje i pomaće joj da pronađe fokus.

https://www.instagram.com/p/B_FeHXqAuYe/?utm_source=ig_web_copy_link

Prelepa Ana Ivanović je zaista super žena, brižna majka i voljena supruga, koja uživa u svakom svom danu. Neverovatno je i iznenađujuće, ali ova skromna i prelepa žena bira da živi običan i jednostavan život, tu i tamo protkan dozom luksuza.

Izvor: Hellomagazin

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare