Ana Ivanović je lepotu, šarm i vitko tijelo naslijedila od nje - BIGportal.ba
Ex Yu

Ana Ivanović je lepotu, šarm i vitko tijelo naslijedila od nje

Mama uspješne teniserke prava je dama

Mama Ane Ivanović prava je dama. Naša uspešna teniserka besprekornu lepotu, vitko zgodno telo i zanosan osmeh nasledila je pravo od nje. Iako na društvenim mrežama ne voli da objavljuje fotografije svojin sinova Luke i Leona, kao ni ostalih članova porodice, Ana ume da napravi izuzetak.

https://www.instagram.com/p/CER3e6kAbK_/?utm_source=ig_web_copy_link

Ovog puta, setna i ponosna na svoju majku Draganu, Ana je odlučila da joj putem “Instagrama” uputi javnu čestitku za rođendan.

– Srećan rođendan mama. Ti sazlužuješ sve i to ne samo danas. Volim te – napisala je Ana pored fotografije, koju javnost do sada nije imala prilike da vidi. Fanovi su se oduševljeno pridužili čestitkama, a većina je prokomentarisala da je Ana definitivno lepotu i šarm nasledila upravo od svoje mame.

https://www.instagram.com/p/CEr3xfxs2F5/?utm_source=ig_web_copy_link

Ana nikada nije krila da joj je majka ogromna podrška za sve u životu. Bivša teniserka često je isticala da joj je tokom karijere kada se aktivno bavila tenisom, upravo majka bila najveći oslonac. Ponosna baka koristi svaku priliku da se nađe čerki i pomogne joj u odgajanju dva sina, a Ana to i te kako ceni. Tokom leta zajedno su uživali na odmoru na Majorki, a Ana i Bastijan oduševljeni su što deca svoje bake i deke obožavaju.

https://www.instagram.com/p/CErblmRhKjZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Jedan od praznika kada Ana obožava da iznenadi i posebno usreći svoju mamu upravo je Dan majki.

– Moja mama, moj najbolji prijatelj, moja snaga i rame za plakanje i moja večita inspiracija. Hvala što si me napravila ovakvu kakva sam. Volim te – napisala je jedna od naših najuspešnijih teniserki u okviru objave.

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Svi pričaju o Boldvinovom slučaju, a i našem glumcu desila se slična stvar

Zeljka

Nekada je bila velika zvijezda: “Penzijom ne mogu da platim ni infostan”

Zeljka

Da li prepoznajete PJEVAČICU sa slike? Njeni hitovi se i danas pjevaju

Zeljka

Ostavite komentar