Ana i Bastijan presrećni: Otkriveno da li će Luka dobiti brata ili sestru - BIGportal.ba
Ex Yu

Ana i Bastijan presrećni: Otkriveno da li će Luka dobiti brata ili sestru

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger za četiri mjeseca će postati roditelji drugi put, i to još jednog dječaka, piše Kurir. Bivša teniserka i njemački fudbaler presećni su što će njihov sin Luka dobiti brata, a to saznanje obradovalo je i članove njihovih porodica. -Ana i Švajni uživaju u roditeljstvu i maksimalno su posvećeni prvencu. Nedavno su…

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger za četiri mjeseca će postati roditelji drugi put, i to još jednog dječaka, piše Kurir. Bivša teniserka i njemački fudbaler presećni su što će njihov sin Luka dobiti brata, a to saznanje obradovalo je i članove njihovih porodica.

-Ana i Švajni uživaju u roditeljstvu i maksimalno su posvećeni prvencu. Nedavno su saznali da će opet dobiti sina  i oduševili su se kada im je ljekar to potvrdio.

Njima je kao i prvi put bilo svejedno kog pola će biti beba, ali sada im je drago da njihov nasljednik dobije brata. Lijepe vijesti saopštili su roditeljima koji se raduju unuku.

Ana se odlično uhodala, tačno zna kako sa muškim djetetom da izađe na kraj, pa joj nove obaveze neće teško pasti – rekao je izvor za Kurir.

https://www.instagram.com/p/Byx3xl0AK3i/

Danas objavljeno

TOŠE PROESKI BI DANAS NAPUNIO 40 GODINA: Ne prođe ni dan da se na radiju ne čuje neka njegova pesma

D

Eva Ras o vezi sa mlađim dečkom: “Ispada da sam ja neka razvratna baba koja juri mladiće. Ne jurim”

D

OVO JE UNUKA LjUBIŠE SAMARDžIĆA: Miljenica slavnog glumca izrasla u pravu lepoticu, a evo zbog čega se ljutila na dedu

D

Ostavite komentar