18. Juna 2021.

Ana i Bastijan kupili apartman u Vrnjačkoj Banji za 440.000 evra?

Big Portal

Slavni bračni par kupio je apartman od 160 kvadrata, koji se nalazi na poslednjem, sedmom spratu zgrade, pišu domaći mediji.

Naša nekada najbolja teniserka i čuveni nemački fudbaler, kao i njihovi sinovi Luka i Leon uživaće u pogledu na čitavu banju, na Goč i zelenilo bez kraja.

Posla na objektu još ima, jer to što će biti apartman Švajnštajgerovih zapravo su još samo ploče i stubovi. Ali planirano je da sve bude završeno do maja sledeće godine, tako da će proslavljeni par, koji voli da dođe u Srbiju, tokom leta 2022. moći da uživa u svom apartmanu u Vrnjačkoj Banji.

Cena je jaka, između ostalog, i zato što će Švajnštajgerovi, dobiti kompletno opremljen stan, a kao i svi objekti takvog tipa, i ovaj će nuditi kompletne spa-sadžaje za opuštanje. Na krovu će biti i helidrom, ako im zatreba, kao i bazen.

Inače, Ana i Bastijan odnedavno su se skrasili podno Alpa, u austrijskom gradiću Vestendorf. Kad je Švajnštajger završio fudbalsku karijeru, i to u Čikagu, rešili su da kupe dom u nekom malom mestu, gde mogu da žive porodičnim životom daleko od javnosti. Raskošna vila od 3,5 miliona evra ima 400 kvadrata, bazen, fudbalski i teniski teren.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare