Ana Bekuta se povlači iz Zvezda Granda: Evo ko bi mogao da je zamijeni? - BIGportal.ba
Ex Yu

Ana Bekuta se povlači iz Zvezda Granda: Evo ko bi mogao da je zamijeni?

Bekuta je odlučila da se povuče iz ovog muzičkog takmičenja zbog smrti svog partneta Milutina Mrkonjića, o čemu je obavijestila cijelu javnost.

Saša Popović je na velikim mukama zato što je Ana Bekuta odlučila da se povuče iz Zvezda Granda, a navodno, zna ko će je zamijeniti.

On želi da joj nađe adekvatnu zamjenu, pa se navodno razmišlja da angažuje pjevačicu Miru Škorić, saznaje Informer.

Bekuta je odlučila da se povuče iz ovog muzičkog takmičenja zbog smrti svog partneta Milutina Mrkonjića, o čemu je obavijestila cijelu javnost.

“Odlučila sam da se povučem iz javnosti. Otkazujem sve nastupe koji su bili zakazani tokom decembra. Otkazujem sve intervjue, emisije i programe u kojima je trebalo da učestvujem i izvinjavam se organizatorima istih. O novogodišnjim nastupima u Trebinju i Banjaluci javnost će biti obaveštena naknadno”, saopštila je Bekuta u svom otvorenom pismu.   Popović je odmah počeo da traži zamjenu, ali još nije siguran koga će angažovati. Njegova ideja je da Bekutu navodno u prvi mah zamijeni Mira Škorić.

“Mira Škorić je radila sa kandidatima drugih mentora, ona ih je pripremala za takmčenje. Sašina želja je da ona zamijeni Bekutu, jer misli da bi bila odlična za šou”, kaže izvor blizak “Grandu”.

(Telegraf.rs)

Danas objavljeno

Svetlana Bojković izabrana za Ninovu ličnost 2021. godine

Zeljka

Senidah fotografijama s plaže raspametila fanove

Vanja A

Elena Kitić izazovnom fotografijom napravila pometnju na internetu

Vanja A

Ostavite komentar