Ana Bekuta neće da otkazuje nastupe zbog Mrkinog lošeg zdravstvenog stanja: "On će se oporaviti" - BIGportal.ba
Ex Yu

Ana Bekuta neće da otkazuje nastupe zbog Mrkinog lošeg zdravstvenog stanja: “On će se oporaviti”

Ana Bekuta duboko vjeruje da će se njen partner Milutin Mrkonjić oporaviti i da će izaći iz bolnice. Zbog lošeg zdravstvenog stanja poznatog političara, Bekuti su menadžeri ponudili da otkaže nastup koji u sredu ima u jednom beogradskom klubu, ali je ona to kategorično odbila.

Ona ne želi da širi negativnu energiju jer je uverena da će Mrkonjić biti dobro, iako mu je trenutno veoma loše.

– Ana u sredu ima zakazan nastup u jednom klubu u Beogradu. Menadžeri su je pitali da li želi da joj otkažu svirku zbog Milutinovog zdravstvenog stanja, a ona im je rekla da neće ni da čuje za to. “Moj Mrka će se oporaviti, jak je on. Biće dobro”, rekla im je Ana – kaže izvor Informera blizak pevačici.

On navodi da Ana mnogo brine za Mrkonjićevo zdravlje iako se trudi da u svakom momentu razmišlja pozitivno. Njeni unuci su konstantno uz nju, tako da joj ni oni ne dozvoljavaju da klone.

Inače, Milutin Mrkonjić koji je hospitalizovan u Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, priključen je na respirator.

Mrkonjić je, kako su ranije rekli lekari u ovoj ustanovi, u izuzetno teškom, zapravo kritičnom zdravstvenom stanju, zbog popuštanja srčanog mišića, prenose “Novosti”.

Podsetimo, on je početkom meseca završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gde mu je ugrađen pejsmejker. U avgustu mesecu operisao je srčane zaliske, i to novom metodom, preko prepona.

Milutin je i početkom godine bio u bolnici Dragiša Mišović, ali su testovi tada pokazali da je negativan na kovid 19.

– Nisam imao koronu, ali su me zadržali jer su mi pronašli ožiljke na plućima. Međutim, ja sam imao upalu bešike, a promene na plućima nisu posledica korone – izjavio je tada on.

Izvor:Blic

Danas objavljeno

Dragana slavi rođendan, čestitke stižu sa svih strana!

Vanja A

Ovo je prvi muž Verice Rakočević

Vanja A

Milica Pavlović sanjala Novaka: “Nije hteo da mi da autogram”

Vanja A

Ostavite komentar