Ana Bekuta na Dan zaljubljenih emotivnu objavu posvetila Mrkonjiću - BIGportal.ba
Ex Yu

Ana Bekuta na Dan zaljubljenih emotivnu objavu posvetila Mrkonjiću

​Pjevačica Ana Bekuta na Dan zaljubljenih prisjetila se svog preminulog partnera Milutina Mrkonjića Mrke i na svom Instagram profilu posvetila mu nježne riječi uz zajedničku fotografiju.

Naime, Ana je objavila sliku na kojoj se vidi kako stoji pored automobila koji Mrka vozi, a u ruci drži plišanog medvjeda. Uz sliku napisala je nježne ljubavne stihove.

“Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvalisa, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve veruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje. (Apostol Pavle – Prva poslanica Korinćanima)”, napisala je Bekuta.

“Siguran sam da te štiti i gleda sa nekog lepšeg mesta, kao što je to radio uvek dok je bio tu”, “Rasplakla si me. Ljubav koja nema nikad da prestaje”, samo su neki od komentara ispod Anine objave.

Podsjetimo, Mrkonjić je preminuo na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje 27. novembra 2021. godine, gdje se liječio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba.

Bekuta se hrabro držala sve vrijeme i nadala da će doći do poboljšanja njegovog zdravstvenog stanja, međutim, njegovo srce nije izdržalo.

Ana se nakon smrti voljenog Mrkonjića potpuno povukla iz medija, a prvi put se u javnosti pojavila nedavno, kada se vratila svom poslu – žiriranju u muzičkom takmičenju Zvezde Granda.

Telegraf.

Danas objavljeno

Porodila se košarkašica Nataša Kovačević

Zeljka

I Karleuša će na OnlyFans, ali samo pod ovim uslovima

Zeljka

Tanja Bošković: “Tijelo odreaguje na svaku ružnu i rđavu misao”

Zeljka

Ostavite komentar