Ana Bebić uživa u drugoj trudnoći: U šestom sam mjesecu, ali izgledam kao da sam u osmom - BIGportal.ba
Ex Yu

Ana Bebić uživa u drugoj trudnoći: U šestom sam mjesecu, ali izgledam kao da sam u osmom

Pjevačica Ana Bebić prošle godine oduševila je javnost kada je otkrila da će u 2020. godini po drugi put postati mama. Ona je navela i da i ovog puta na svet stiže jedan dečak.

– U 2020. rodiću i drugog sina – otkrila je početkom decembra 33-godišnja pevačica u emisiji kod Ognjena Amidžića. 

Pevačica nije krila oduševljenje, jer su ona i njen suprug, IT stručnjak Ivan Đolić, priželjkivali proširenje porodice.

– Ne mogu da kažem da sam u cvetu mladosti. Volela bih da ne bude prevelika razlika između dece i volela bih da ih imam više. Ja imam i brata i sestru i oni su moji najbolji prijatelji. Ne bih volela da moj sin odrasta bez brata ili sestre. Što pre, dok smo još u fulu, u pelenama. Izdržaćemo pet godina – rekla je ona nedavno.

Za razliku od prve trudnoće, kada je nosila sina Matiju, Ana ovog puta više uživa.

Trenutno je u šestom mesecu a kako i sama kaže jedino je početak bio malo naporan.

– U šestom mesecu sam trudnoće, ali se osećam i izgledam kao da sam osmi mesec. Ušla sam u lepi period trudnoće. Prva tri meseca su mi bila baš mučna i teška. I spavalo mi se stalno, i povraćalo mi se stalno, i bila sam razdražljiva. Sada zaista uživam u trudnoći. U poslednje vreme sve želje mi se ostvaruju. Poželela sam supruga, desio se, poželela sam bebu, desila se, sada će i druga beba. Ja sam srećna žena – rekla je Ana za dnevni list “Alo”.

https://www.instagram.com/p/B6vpF0TAYqC/?utm_source=ig_web_copy_link

Ana Bebić u drugoj trudnoći mnogo je opuštenija, jer je sve to jednom prošla, ali ističe da joj je podrška supruga Ivana i te kako važna.

Pevačica je priznala i da je tokom odlazaka na vežbe za trudnice on uvek bio uz nju.

– Muž i ja smo otišli na predavanje i stvarno smo uživali. On je hrabro prigrlio bebu, dok sam je ja polivala vodom, maltene ništa nisam radila. Idem na psihofizičke vežbe i malo pričamo o tome šta se nosi u porodilište. Imam osećaj da sam svakog puta sve spremnija i spremnija – sa osmehom je rekla Ana neposredno pred rođenje sina Matije.

Iako su veoma brzo saznali da u njihov dom stiže još jedan dečak, Ana i njen suprug do sada nisu otkrili kako će se zvati mlađi bata.

Podsećamo, Ana i Ivan venčali su se u decembru 2017. godine. A u restoranu, koji se specijalno za tu priliku pretvorio u pravu zimsku bajku, prisustvovalo je dvesta trideset zvanica.

Foto: ATA Images, Instagram

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Marinko Rokvić teško bolestan

Vanja A

Nepoznati detalji o Jeleni Rozgi: Ovog je popularnog pjevača ljubila u mladosti, a na jednom nastupu je pala u nesvijest

Vanja A

Nikola Rokvić pokazao čime se bavi i kako izgleda posle NAPORNOG TRENINGA!

Zeljka

Ostavite komentar