9. Jula 2021.

Ambasadorova žena opet tukla ljude

Big Portal

Peter Leskuje, ambasador Belgije u Seulu, opozvan je krajem maja nakon incidenta u aprilu u kojem je njegova supruga Sjang Sueći snimljena kako udara ženu u prodavnici u Seulu, što je izazvalo nacionalni skandal u Južnoj Koreji.

U najnovijem incidentu, seulska policija rekla je za CNN da je ambasadorova supruga u ponedeljak oko 9.30 časova ušla u fizički sukob sa opštinskim čistačem u naselju Hanam u Seulu.

Kako je saopštila policija, sukob je započeo kada je čovek čistio park i metlom dodirnuo Sjang, nakon čega je ona vikala na njega i dva puta ga udarila u lice, a čistač je nakon toga gurnuo Sjang, tako da je pala na zemlju.

Hitno opozvan ambasador; njegova žena se potukla drugi put VIDEO - B92

Čovek je pozvao policiju, a potom su oboje priznali da su udarili jedno drugog. Ni čistač ni Sjang nisu hteli da podnesu prijavu protiv onog drugog. Nakon toga Sjang su odveli u bolnicu, pošto se žalila na bolove u leđima.

Iz Ministarstva spoljnih poslova Belgije su potvrdili da je supruga ambasadora učestvovala u incidentu i naveli da “detalji još do kraja nisu razjašnjeni”.

– Nakon incidenta koji se dogodio u aprilu u jednom butiku, bila je doneta odluka da se ambasador i njegova supruga vrate u zemlju tokom jula. S obzirom na novonastale okolnosti ambasador će u što kraćem roku biti vraćen u Belgiju – naveli su iz Ministarstva.

(Telegraf.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare