21. Juna 2022.

Alis Evans traži pare od fanova: Bankrotirala sam

Big Portal

Naime, Alis je prošle godine prekinula odnos s glumcem Ijanom Grafudom. Naglasila je kako je “advokate koji su je dosad zastupali morala da otpusti jer nije mogla da izdvoji više novca za njih te da je potpuno bankrotirala”, prenose strani mediji.

Inače, razlaz Alis i Ijana bio je dosta turbulentan. U međuvremenu se pojavila treća osoba, glumčeva djevojka Bijanka Voles. Glumac je jednom prilikom ispričao da ga Evans maltretira porukama, zbog čega je zatražio i zabranu prilaska. Sudu je dostavio 113 stranica poruka i mejlova koje mu je privatno slala.

“Prijetila je će mi učiniti ono što je Amber Herd učinila Džoniju Depu, da će reći ljudima kako sam zlostavljao naše kćerke i nju, da će pozvati policiju ako ne udovoljim njenim zahtjevima. Prijetila je da će me prikazati kao narkomana i strpati u zatvor, da će napisati lažan dnevnik iz pozicije žrtve zlostavljanja i objaviti ga… Čak je rekla da će uništiti moju majku. Govorila je da će pobijediti jer će svi povjerovati njoj, a ne meni”, rekao je glumac.

Inače, par se upoznao za vrijeme snimanja filma “102 Dalmatinca”. Imaju dvije kćerke, Elu Betsi i Elsi Marigold. Bili su u braku 14 godina prije nego što je glumac u martu podnio zahtjev za razvod.

(B92)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare