Alergična na seks? Izbije joj osip, natekne i ne može hodati - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Alergična na seks? Izbije joj osip, natekne i ne može hodati

Bryanna Alexis, 26, iz Austina u Teksasu, nije imala pojma šta nije u redu kad su joj se nakon prvog spolnog odnosa, naravno s kondomom, pojavili osip i oteklina.

Nastavila je koristiti kondome nakon što su se iritacija i oteklina povukli, ali je često otkrivala da joj uzrokuju bol i nelagodu. Bryanna nije shvatila da ima alergiju na lateks sve do svoje 21. godine. “Svi moji prijatelji su mi govorili kako im je seks sjajan, a ja nisam mogla shvatiti kako”, rekla je Bryanna, Instagram model koji i sama želi postati seks terapeutkinja.

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis

Međutim, bila je u tako velikim bolovima nakon prvog seksa da nije mogla normalno niti hodati. “Bila sam natečena i crvena. Bila je to stalna nelagoda”, priča Bryanna. Sada može koristiti alternative proizvode bez lateksa, što joj omogućuje ugodniji seksualni život. Bryanna je imala samo 18 godina kada je doživjela svoje prvo seksualno iskustvo koje ju je dovelo do intervencije u bolnici. Objasnila je: “Otišla sam u bolnicu jer sam bila jako zabrinuta. Međutim, do trenutka kada sam pregledana, urtikarija mi se povukla, pa sam otišla kući i testirala se na spolno prenosive bolesti.”

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis

Međutim, njezina oteklina je potrajala sljedeća tri dana, odnos nije dolazio u obzir. Nakon što je prekinula s dečkom, Bryanna je počela ponovno izlaziti i primjetila je da katkad prilikom odnosa nema nikakvih problema, a katkad je boli. “Počela sam čitati što piše na ambalaži kondoma i shvatila da mi smetaju oni od lateksa”, objasnila je.

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis

Sada koristi samo kondome bez lateksa. “Uvijek imam svoje kondome sa sobom, bez lateksa.” Bryanna svojim primjerom želi potaknuti druge da potraže liječničku pomoć ako posumnjaju da nešto nije u redu. “Ne bi vas smjelo boljeti ili stvarati nelagodu, a to bi mogla biti samo alergija”, objasnila je.

Izvor: Miss7.24sata.hr

Danas objavljeno

Emily Ratajkowski opravdala status modne ikone i pokazala savršen spoj senzualnosti i glamura

Vanja A

Kraj jedne ere: Njujork zvanično uklonio sve telefonske govornice sa ulica

Vanja A

Daleko od očiju javnosti: Rihanna i ASAP Rocky odlučili gdje će odgajati sina

Vanja A

Ostavite komentar