18. Januara 2021.

“Aleksić je moralna nakaza”: Stižu poruke podrške za Milenu Radulović

Big Portal

Poznati vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić priveden je sinoć, 16. januara, u stanicu policije, a srpska glumica Milena Radulović (26) tvrdi da ju je silovao kad je imala samo 17 godina.

Veliku podršku Milena je dobila od svojih kolega, ali i drugih javnih ličnosti, koje su njenu ispovest delile na društvenim mrežama.

Tihomir Stanić je jutros na TV “Prva” rekao da ima duboko poštovanje prema bolu žrtava i kako je ovaj slučaj “presedan o kome će se dugo pričati”.

Mirjana Karanović rekla je da je Aleksić “moralna nakaza” i kako “predatori pažljivo biraju žrtve, posebno među mladima i decom.

“On je propovedao porodične vrednosti, strogost, disciplinu i hrišćanski moral i sve to koristio kao sredstvo za dominaciju i seksualno zlostavljanje”, rekla je Karanović.

Miodrag Radonjić napisao je na društvenim mrežama: “Milena, podrška za sve vas”.

Na sličan način podršku su joj uputili i Nina Janković, Aleksandar Radojičić, Milan Marić, Aleksandra Tomić, Jelisaveta Orašanin, Radovan Vujović, Kristina Radenković, Hristina Popović, Marijana Mićić, Milena Vasić, Vanja Milačić, Vukota Brajović, Dragana Dabović, Miona Marković, kao i rediteljka Milena Grujić.

“Živimo u svetu u kom je neko ko je seksualno zlostavljan kao maloletno lice, kao dete, pored teške psihološke borbe, morao da čeka do svoje dvadeset i šeste godine, glumačke karijere u Rusiji i statusa autonomne umetnice da bi se usudio da kaže šta mu se desilo. Ja ne znam kako se to preživi. Svaka čast Mileni na snazi da izdrži i hrabrosti da podeli ovako nešto strašno i važno. Razmislite o tome koliko devojaka je vodilo ovu borbu” , napisala je rediteljka Grujić.

Foto: Printskrin/TV Prva

Saša Joksimović oglasio se jasnom porukom.

“Stop nasilju nad ženama, doživotna robija za silovatelje, čuvenog Miku Aleksića i njemu sličnim… Podrškama koleginicama i uspeh u karijerama”, napisao je brat Željka Joksimovića.

Ivan Bosiljčić napisao je “Podrška”, Ivan Mihajlović “Bravo”, a Sofija Milošević, Aleksandar Radojičić, Radovan Vujović, Mia Bjelogrlić, Bojan Perić izrazili su svoju podršku emotikonima srca.

Objavu su takođe komentarisale i pevačice Milica Pavlović i Slavica Ćukteraš sa emotikonima srca.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare