3. Jula 2020.

Aleksandra Radović je pjevačica godine

Big Portal

Iako je konkurencija bila jaka, slušaoci Naksi radija izdvojili su Aleksandru kao najbolju među najboljim ženskim vokalima iz cijelog regiona. Svoj zvjezdani status, Aleksandra je utvrdila ove godine objavivši novi album, sa koga su se izdvojili hitovi: Ne Hvala, Živim Bol, Anuliran, Gde ćeš ovu noć.

“Meni su najdraže one nagrade koje dolaze od publike. Hvala mom divnom Naksi radiju, najprije na nominaciji u četiri kategorije, hvala mojoj divnoj publici i svima vama koji ste glasali za mene u kategoriji “Pjevačica godine” i na toj nagradi koja će donijeti još jednu novu radost u moj poslovni život. Hvala svima vama na ljubavi i na pažnji svih ovih dvadeset godina, koliko se slušamo, trajemo zajedno i volimo”, izjavila je Aleksandra Radović.

Glasanje za ovu nagradu trajalo je mjesec dana, a pored Aleksandre Radović Naksi Zvezdu po izboru slušalaca poznatog radija, dobili su i Zdravko Čolić, Severina, Sergej Ćetković, grupa Crvena Jabuka i Nevena Božović.

Aleksandra Radović je bila nominovana i u kategorijama pesma godine za Ne Hvala, za album godine “Predvorje života”, za saradnju godine sa kompozitorkom Aleksandrom Milutinović, i za pjevačicu godine, gdje je i odnijela pobjedu.

RTS

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare