Aleksandra Prijović progovorila o plastičnim operacijama - BIGportal.ba
Ex Yu

Aleksandra Prijović progovorila o plastičnim operacijama

Aleksandra Prijović progovorila je o svom izgledu, koji je minimalno promijenila estetskim operacijama . Kako kaže, najviše se sebi dopada kada ne nosi šminku. – To je u opisu radnog mjesta da izgledaš što ljepše, da se trudiš. Svakoj ženi koja se bavi ovim poslom je to najbitnije. Sebi sam…

Aleksandra Prijović progovorila je o svom izgledu, koji je minimalno promijenila estetskim operacijama .

Kako kaže, najviše se sebi dopada kada ne nosi šminku.

– To je u opisu radnog mjesta da izgledaš što ljepše, da se trudiš. Svakoj ženi koja se bavi ovim poslom je to najbitnije. Sebi sam možda najljepša kada sam kod kuće u opuštenoj varijanti, iako volim da budem “ful” sređena. Kao mlađa sam mislila da ću bolje izgledati kada se sredim, a sada mi Filip govori da sam ljepša bez šminke. Meni često kažu oni koji me vide uživo da sam drugačija i ljepša bez šminke – rekla je Aleksandra.

https://www.instagram.com/p/BzBQ–CoVj3/

Kada su pjevačicu pitali da li bi nešto mijenjala na sebi, ona je priznala da je već korigovala sve što je željela.

– Ja sam promijenila šta sam htjela. Grudi sam promijenila, više nemam želju. Usne sam minimalno odradila, nisam pretjerala ni u čemu. Imala sam operaciju nosa prošle godine, prvenstveno zbog devijacije, nisam mogla da dišem, a i zbog posla– izjavila je pjevačica u emisiji “Magazin IN”.

https://www.instagram.com/p/BMcmKutD8rZ/

Posljednja objava na pjevačicinom profilu je i ne tako srećna kao ostale, a iz zaključka se naslućuje da je Aleksandra ostala bez voljenog dede kojem je uputila posljednje riječi:

https://www.instagram.com/p/BzFmRgkIAfU/
“Mili moj dekice, otisao si mi juce…mnogo ces mi nedostajati… ne mogu da ti opisem moju tugu i bol… nadam se da ti je tamo negde bolje i da te andjeli cuvaju… voli te tvoja unuka najvise na svetu dekice moj… zauvek🖤 “

Glossy

Foto: Instagram

Danas objavljeno

Završio se 49. FEST: Đuričko nagrađen za najbolju mušku ulogu, “Oaza” najbolji film

Zeljka

U nastavku “Državnog službenika” sve se vrti oko – korone!

Zeljka

Karleuša je sa PRESKUPOM ogrlicom uparila naočare od 1.500 dinara

Zeljka

Ostavite komentar