Aleksandra Prijović progovorila o glasinama da joj je Filip nevjeran - BIGportal.ba
Ex Yu

Aleksandra Prijović progovorila o glasinama da joj je Filip nevjeran

Popularna pjevačica Aleksandra Prijović gostujući u emisiji ”Amidži šou” govorila je o spekulacijama da je suprug Filip Živojinović vara. Ona je tom prilikom priznala da ima šifru od njegovog mobilnog telefona, ali i da je sigurna da joj je Filip vjeran, osim ukoliko ne koristi priliku da izlazi iz kuće dok ona spava. – Koliko ja…

Popularna pjevačica Aleksandra Prijović gostujući u emisiji ”Amidži šou” govorila je o spekulacijama da je suprug Filip Živojinović vara.

https://www.instagram.com/p/Bx5MPq8IKKz/

Ona je tom prilikom priznala da ima šifru od njegovog mobilnog telefona, ali i da je sigurna da joj je Filip vjeran, osim ukoliko ne koristi priliku da izlazi iz kuće dok ona spava.

– Koliko ja znam nije istina da me vara. Ne kontrolišem ga. Jedino kada je moguće da me vara to može da se desi kada ja spavam. Tako da ako je izašao dok sam spavala, onda svaka čast.

https://www.instagram.com/p/BNUfvQRDJYT/

Mi smo stalno zajedno. Imam šifru od njegovog telefona, ima i on od mog. Nikad ne uzimam njegov telefon, jedino kada treba da pustim neku pjesmu, ali da provjeravam ne nikada.

Ne pogađaju me takvi naslovi. Ja sam svjesna za koga sam se udala. Toliko sam puta rekla da je najbolji – rekla je Aleksandra u emisiji ”Amidži šou”.

SVET

Foto: Instagram

Danas objavljeno

Lanu Jurčević kritizirali zbog kilaže, ona im odgovorila: “Vidim ovdje ozbiljan problem”

Vanja A

Porodila se Luna Đogani

Vanja A

Keba otkrio tajnu mladalačkog izgleda ali o snajki nije želeo da priča!

Vanja A

Ostavite komentar